Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Co je na tomto špatně?
Článek napsal emikk

Hra: survival

Dne: včera

Jméno: emikk

ban od: andy_s

Dobrý den, na vašem serveru jsem rok nehrál, pouze jsem se připojoval na survival, aby jste mi nesmazali resku. Včera jsem se rozhodl, že si na vašem serveru zkusím znovu zahrát a že nedostanu znova tvrdý ban za nesmysl jako minule.  Na vašem serveru si hraji celý den, v noci jdu spát, ráno se vzbudím, že si zahraju a co vidím? Vím, že je těžká práce být helperem nějakého serveru, a jsem si vědom, že jsem asi nějaké to pravidlo porušil, ale já myslel, že se jako pravidla za nějakých 10 měsíců nezmění, ale opak je pravdou. Navíc, v tom shulker boxu bylo doopravdy to, co jsem sliboval, klidně si to můžete ověřit. Hráč totiž nemůže dělat na vašem survivalu prakticky nic. Jestli hráč může v /ah prodat kytku, hlínu, cobblestone a za to poslední mu smažete 19m financí, tak to si teda ještě silně rozmyslím, jestli má váš server smysl.

Já tímto nežádám o unban, ale moc vás prosím nemažte mi zůstatek financí znova už podruhé.

Taky mi prosím napište reálnou odpověď, ne něco jako hraním souhlasíte s pravidly, atd...

Děkuji moc, emikk

Před rokem mi smazali 30m na survivalu...

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Hranim na serverech trenend.eu souhlasite s pravidly ;)

Prodej shulkeru s obsahem je zakazan z duvodu, ze neni mozne overit pravost itemu v shulkerech ulozenych, stejne jako detaily vice nez prvnich nekolika malo itemu. Viz z pravidel odkazovany https://trenend.eu/forum/topic/4630-definice-scamu-v-aukci/

O finance se obavat nemusite, za prodej shulkeru v AH eco reset neudeluji, pokud nelze 100% prokazat umysl poskodit hrace, potrestan jste byl za neznalost pravidel.

Před 4 lety