Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto 6ádost o unban/důkaz dedokazuje úděl banu
Článek napsal Stepanstefe

Nick / Jméno na serveru: Stepanstefe
(Člen A-Teamu který udelil ban: ) BoEliret
Platforma: Minecraft server
Dôvod banu: Nepovolené modifikace

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Ahojte vím že znovu žádám o unban ale na minulé žádosti volžil člen AT BoEliret důkaz´, který není správný pokud je chci vidět ža je to video nahrané v mého ůčtu pokud si pamatuji nahlašoval jsem hráče Thank ale video bylo posláno od jiného hráče nikoli ode mně ten hráč mně poprosil aby udělil toto video na foum pokud se ptáte proč ho tam nedal on nejde se mu přihlásit na trenend stránky tím pádem žádám o zrušení banu pokud ban má trvat těch 7dní chtěl bych vidět že to video vlůožené v důkazu je natočeno z mého minecraft ůčtu děkuji a přejí hezký den.

x 2 x 1
Před 3 lety

Dobrý den,

důkazy opravdu nedokazují porušení pravidel ze strany hráče Stepanstefe, prosím BoEliret o doložení jiných důkazů popřípadě o odbanování.

Před 3 lety

Zdravím, po téměř hodinovém talku na ts, a procházení pc daného hráče jsem si jen potvrdila, že video točil on. Zašlu pár důkazů, které to vše snad také potvrdí. Pokud ne, nemám problém jít Ts/discord a slovně důvod udělení trestu do podrobna obhájit. Teď k důkazům, které jsem sehnala pomocí aplikace AnyDesk z pc daného hráče:

1) https://ctrlv.cz/HKoo - (vpravo Anydesk a obrazovka hráče, vlevo má obrazovka s videem z fóra) Jak vidíme, umístění videa je pořád stejně, to ale vyřeší pouze to, že hráč nahrál nahrávku dotyčného videa. To ale nahrál kdo? ->

2) https://ctrlv.cz/oqHx - ve videu, které hráč přiložil do původního nahlášení (https://ctrlv.tv/cEf0), jsou vidět ve 48. sekundě dva zelené kurzory myši. Jeden v úplně tom prvním videu, druhý v nahrávce videa. Je opravdu malá pravděpodobnost, že by měli dva hráči stejně barevný kurzor...

3) https://ctrlv.cz/w5C3 - Tenhle důkaz snad už jen opravdu potvrdí, že video natočil on, a né někdo jiný. Pokud hráč zadá příkazy typu /is info zobrazí se výsledky pouze jemu, ne všem na serveru. V logu hráč Stepanstefe jde přesně vidět odpověď na zadaný příkaz. Pokud se podíváte přesně, shoduje se jak datum (17.03.2021), tak čas (11:29). Celý log hráče mám stále uložený v mém pc, případně jej mohu členům AT ukázat pro porovnání s videem. Důkaz, že je log od hráče bych také měla, jelikož mi ho poslal na discord přímo z jeho pc. 

4) Věci na scoreboardu z videa jsou téměř stejné, jako věci ze hry. Když jsem si zadala /is info Stepanstefe, vyběhla mi tabulka, kde byl rozdíl is levelu větší sice o ca 1k, to si ale za dobu od natočení videa po ban mohl přidat. Bohužel nijak nezjistím, kolik má daný hráč tokenů nebo odehraných hodn, myslím si ale, že by to sedělo.

Na závěr: 

Myslím si, že jsou tyto důkazy usvědčující jak k tomu, že daný hráč natočil dané video, které poté ještě jednou nahrál a ve výsledku dal do nahlášení, tak i z toho, že stále používá cheaty, i po předchozím, mnou a několikrát anticheatem udělených trestech. Celou dobu byl na Ts3 serveru, přímo v hovoru přítomen i hráč dagnanag, který byl původně jako "obhájce" Stepanstefa. Později se ale také přikláněl k mé "teorii". 

Pokud by byly nějaké nejasnosti, objasním, ale tentokrát už v talku, ne takto písemně. Myslím si, že má hráč ban opravdu právem. Samozřejmě není dokázané, že cheaty typu Ka, Speed, Fly atd. použil, ale pochybuji, že by je měl zaplé pouze na okrasu... 

Děkuji za přečtení tohoto, né malého článku, přeji hezký zbytek dne.

Edit: Když jsem se v talku ptala na hráče, který mu údajně video poslal, nevěděl ani nick. Video mu prý poslal v msg na serveru. V logu ale žádná msg zpráva ohledně videa nebyla.

....        časy se mění, stejně jako lidi. MINECRAFT je jen hra, a tou také zůstane...
. .  7.6.2020- Builder first fail, 2.8.2020- Builder second fail, 9.9.2020- Builder
unsolved, 4.6.2021- Builder
. . . 16.9 - 28.11.2020 Mod, 26.2.2021- now Mod
BAF ♡ 
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Žádost zamítám z výše uvedených důvodů a důkazů.

Před 3 lety