Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žiadosť o unban
Článek napsal kolicrafterr

Jméno na serveru:kolicrafterr

Člen A-Teamu který udelil ban:andy_s

Platforma:minecraft server trenend 

Dôvod banu: šírenie osobných údaji

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: povím vám to v celom príbehu. Dňa 23.1 2019 som bol adoptovaní no a keď som prišiel so svojimi rodičmi!!! Domov tak som sa tam nudil potom mi dali notbuk ktorý bol s 2 svetovej ale išiel a tak som sa pozrel na YouTube a vidím videa zaujalo ma to tak do 2020 som pozeral videa o minecraft  a vydym syryakari jeho video o trole na servery trenend pozrel som sa tam ale nezaujalo mato potom som ale začal hrať s kamošom a začalo ma to tam bvyt on tam prestal hrať a ja som hrával potom keď som mal asi 80h tak som si kúpil môj rank ultra a začal som hrať naplno ale jediní kto bol môj kamoš na servery bol lost_mwp a ja som bol sním potom sa to rozšírilo bol som kamoš s cliksom a frekilackom matyasom  a ďalej veľa ľudí a raz som už heckoval a to preto aby som ochránil kamošov ale matyas si to nahral a dal ma na fórum ale toho heckra nedal potom mi matyas povedal o redeemov a ja som ich používal aale potom sa stala jedna vec mirak opital som ssi od neho peniaze ale on bol to i vojni medzi nami boli a raz keď som prišiel na TS trenend tak som sa skamaratil s mrakom a syshom no a tento príbeh vie aj lost_mwp hovoril som mu tu ale ze mam permu a chcel by som sa vrátiť k skvelej komunite nie len preto ze tam mam kamarátov ale aj preto aby som povedal cagcagymu prepáč a ospravedlnil sa mu a sľubujem ze to už nikdy v živote ne urobím na viedolma nato mirak123 no a do padlo to zle takže by som sa chcel opitat cy by sa dalo mi dat unban!?

Dakujem všetkým čo tento dlhý text prečítali a dúfam ze to vide a by som mohol svamy hrať komunita Dakujem. 

x 3
Před 3 lety

Dobrý den,

porušil jste pravidla, ban jste dostal právem: Žádost zamítám.

Před 3 lety