1. Na discord serveru jsem viděl hlasování ohledně IP banů, nečekal jsem ale, že když je zavedete, že budou uplně k ničemu. Hráči kteří cheatují dostanou IP ban na 15 minut a to je uplně k ničemu. Protože tento hráč si může jít cheatovat na jiný server, nebo jít dělat na chvíli něco jiného a pak se vrátit zpátky a cheatovat dál. navrhuji že by se mohly IP bany prodloužit na více dní nebo by mohly být na pořád. Nejsem sám komu to vadí v chatu se našlo hodně hráčů.
2. Na the pit je spousty cheaterů a anti cheat je občas nerozpozná . Pokud má hráč o něco lepší cheaty anti cheat má očividně problém a admin team tam přijde jednou za 2 roky(obrazně :D). Proto mi přijde jako dobrý nápad aby na the pit byl admin team o něco více aktivní. Často se také stává že člen admin teamu na the pit přijde a pak odejde bez toho aby zabanoval cheatra kterej je uplně jasnej :D
3. Když přijde někdo z admin teamu na the pit tak cheatři vypnou svoje cheaty aby nebyli podezřelí. Navrhuji aby si admini změnili nick a šli hrát, protože potom cheatrům nedojde, že by si měli cheaty vypnout a admin team se jich může lehce zbavit :D