Ruslan_Ivanovic
lampicka456
minecraft, discord
reklama
Opravdu nechápu jak můžu dostat ban za to co jsem napsal. V první zprávě jsem se ptal lampicky od čeho jsou bany na IP adresu na 15 minut(rád bych se dozvěděl komu to přišlo jako dobrej nápad). Moje druhá zprava zněla: protože to malý dítě si jde na 15 minut na -censored- cheatovat a pak může jít zpátky tak proč to tady vlatně je(za tuhle zprávu jsem dostal ban). Nevim jak by tohle mohlo být považováno za reklamu. Jenom to že napíšu -censored- jiní hráči tam posílají příjmou IP na jejich server a já dostanu ban na TÝDEN za nepřímou reklamu kterou jsem ani udělat nechtěl a nebylo to cílený jako reklama. Pak bych chtěl něco říct i k lampicce. Nevim co dělá za práci, ale já dostanu ban za to za co jsem ban dostal, ale hackeři kteří ostatním kazí hru ban nedostali ¯\_(ツ)_/¯. A ne ban jsem neobcházel mám info od kamaráda. A na konec by mě zajímalo proč jsem dostal ban za takovou v uvozovkách reklamu jakou jsem udělal na 7 dní a né jen asi na 3, protože aby za hacky byl stejný trest jako za reklamu mi přijde opravdu divný. Tak myslim že jsem se k tomu dostatečně vyjádřil. rád bych dostal unban díky.