Zdravím a dovolte abych se představil.
Na Vašem serveru jsem začal hrát asi před 4 měsícemi a dohromady jsem za tu dobu nahrál 160h čistého herního času. Koupil jsem si Vip a začal stavět obrovskou podzemní res. Měl jsem zde automatickou továrnu na dusty ze SF, poloautomatickou továrnu na luckyblocky a nedokončenou továrnu na carbon + hromadu různých druhů spawnerů které měly zautomatizované zabíjení empowered butcher androidem (úplně poslední butcher android). To celé poháněly 2 energized solar generatory. Někdy před měsícem jsem si dal pauzu asi na 2 týdny po kterých jsem se opět připojil. Po přihlášení si řikám že mám nějak méně SF strojů, že se museli zase nějak bugnout. Později, když jsem si všiml (nebo respective nevšiml) svých rozgreafovaných beden, řekl jsem si že to není možný, vždyť tu mám residenci. No a neměl jsem i když jsem si 100% jistý, že jsem jí vytvářel a s velkou rezervou ze všech stran. Residence se jmenovala "arkor" (/res tp arkor).
Představte si 160 hodin na něčem makat a pak vám to prostě všechno zmizí. Obvzlášť když už jsem přispěl serveru zakoupením VIP, čekal bych že budu mít aspoň trochu prioritu v řešení problémů, ale nemohu se zbavit dojmu, že se o tento server nestará tak jak by se mělo.
Doufám, že svůj majetek dostanu aspoň ze značné části zpět, popř. že vyřešíte záhadu náhlého smazání mé residence.
Díky za Váš čas.
ArkorCZ