Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto tpakiller
Článek napsal IM_FRAKTOR

hráč: vlcekpetrik

platforma: minecraft

porušení pravidla: tpa killing

důkaz: https://ctrlv.tv/dPmE

mám na záznamu client který má ůdajně hacky ale použil jsem ho z důvodu nahlášení hráče. Chtěl jsem být jako ůplně random hráč který si chce zahrát ale neví jak se to hraje tak začne žebrat o věci v tu chvíli mi pošle hráč tpahere a já to příjmu a on mě zamozřejmě zabije. Co kdyby to byl nicknutej admin? nebo hráč kterej hraje na trenendu hodně dlouho a už má nějaký věci za 5 milionů? Mě osobně už tento hráč griefnul xp farmu ale to nemám na záznamu. Děkuji, přeji hezký den všem.

Před 3 lety

Dobrý den, na videu, které jste poslal máte zaplé cheaty. Cheat Dymeth client. Já ban dávat nebudu, počkam na vyjádření ostatních.

x 1
....        časy se mění, stejně jako lidi. MINECRAFT je jen hra, a tou také zůstane...
. .  7.6.2020- Builder first fail, 2.8.2020- Builder second fail, 9.9.2020- Builder
unsolved, 4.6.2021- Builder
. . . 16.9 - 28.11.2020 Mod, 26.2.2021- now Mod
BAF ♡ 
Před 3 lety

psal jsem že je to z důvodu abych nahlásil hráče jinak cheaty nepoužívám, můžete se zeptat klidně celého the  pitu nebo mojich kamarádů ale já necheatuju, používám badlion client který je podle všeho legit ale zajimá mě jestli byl hráč potrestán. hezký den

Před 3 lety

Ano, skutečně hráč 6ui9 nepoužívá žádnou modifikaci/hack klient. Ve skutečnosti žádné hack klienty nepodporuje.

OttD

Před 3 lety

Dobrý den,

tento tpakill nemá cenu trestat, danému hráči k ničemu nebyl, v overworldu je zapnutý keep-inv.

Před 3 lety