Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Neprávem zabanován/unban
Článek napsal Stepanstefe

Nick / Jméno na serveru: Stepanstefe
(Člen A-Teamu který udelil ban: ) BoEliret
Platforma: minecraft
Dôvod banu: Nepovolené modyfykace fly

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Hrál jsem survivial dawn do 22:00 a poté jsem šel pomoct rodičum s  domáctností po 30min mám jěšte čas a jdu si zahrát trenend a vyzvednout kit immortal po přihlíšení vidiím že mám ban za fly i když jsem nic neudělal Admin musí mít dukazy rád by jsem je viděl. Prosím unban nemám duvot používat fly a hacky když jsem si zakoupil immortal rank určiteě bych nerad během prázdni chodil na jinné servry pokuid k tomu nějaký dukaz bude a stala se chyba rás by jsem si trest ospikal po pzrázdninách když budu mýt školy. Děkuji a přeji krásný den Stepanstefe.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den, spoooousta lidí si na Vás stěžovalo. I přede mnou jste zapl cheaty. Vyletět z warzone normálně není možné, na videu níže jde jasně vidět, že máte fly hack. Před banem jsem Vám psala a vy jste mi i odpověděl, tak nevím, co se tady řeší...
Na videu čas cca 1:26 https://ctrlv.tv/Qt6q

Žádost tedy zamítám..

x 1
....        časy se mění, stejně jako lidi. MINECRAFT je jen hra, a tou také zůstane...
. .  7.6.2020- Builder first fail, 2.8.2020- Builder second fail, 9.9.2020- Builder
unsolved, 4.6.2021- Builder
. . . 16.9 - 28.11.2020 Mod, 26.2.2021- now Mod
BAF ♡ 
Před 3 lety

Zdravím, trest jste dostal právem, hraním na našem serveru souhlasíte s pravidly a jejich neznalost vás neomlouvá. Přeji hezký den.

Před 3 lety