Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban
Článek napsal babykiller135

Nick / Jméno na serveru: Babykiller135
(Člen A-Teamu který udelil ban: )  lampicka456
Platforma: minecraft /sacred/
Dôvod banu: nepovolené modifikace

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie:

Nepovolené modifikace jsem neměl, seděl jsem u počítače, jednou rukou držel myš a druhou četl zpávy na mobilu, hru jsem nesledoval. Na konci videa je vidět, že jsem u počítač byl: Omlouvám se, ale za tohle ban nedává smysl. Děkuji za pochopení. https://ctrlv.tv/JToS

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Autoclicker a jeho modifikace (vcetne jakekoliv podoby "drzeni tlacitka mysi") je povolen pouze pri AKTIVNI pritomnosti hrace, tzn kdyz plne vnima hru jako nahrada poskozovani mysi. Video jednoznacne zobrazuje, ze jste hru nevnimal, avsak stale kopal.

zamita se.

x 1
Před 3 lety

Nick / Jméno na serveru: Babykiller135
(Člen A-Teamu který udelil ban: ) lampicka456
Platforma: minecraft (sacred)
Dôvod banu: nepovolené modifikace

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie:

Upřímně, dostat ban za to, že při hře člověk kouká do mobilu a důvodnit to tím, že se má při hře dávat pozor..... slyšel jsem hodně odůvodnění ale tohle je asi to nejhorší. Už jednou jsem dostal ban za modifikace, oukej ten beru, měl jsem autoclicker, byla to kravina. Ale dát ban za to, že jsem koukal do mobilu a nedával pozor??  Navíc mi banující hráč lampicka456 napsal do chatu zprávu :"Babykiller135 pozdě xD"  Neporušil jsem žádná pravidla, v pravidlech nikde neni napsáno, že hráč musí dávat při hře maximální pozor...

Toto je daný videozáznam, kde je na konci vidět, že jsem aktivní byl https://ctrlv.tv/JToS   a opakuji v pravidlech neni uvedeno, že hráč musí dávat maximální pozor, sledovat hru a dokonce nebýt na telefonu. Je zde pouze zmíněno," za nepřítomnosti ve hře", ovšem na konci videa je ale vidět, že jsem ve hře přítomný byl

Edit by Andy_S_: slouceno

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety