Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno 10K World Border
Článek napsal MarkusCZ

Podle názvu asi víte o čem budu mluvit.

Proč má server nastavený World Border na 10000? Ano chápu že to může být kvůli limitaci serveru hardwarově ale znám servery které nemají skoro žádné aktivní hráče a mapu mají 3x větší.

Problém je že v tuto dobu se nedá najít žádný nedotčený land, ani přes /rtp. Resky jsou po celé mapě skoro každých +- 250 bloků, takže se nedá moc vybrat.

Myslím že wipe není teď dobrým nápadem protože hodně hráčů má stashe o který by asi nechtěli přijít ale spíš bych zvětšil world border na 20000 nebo 30000. To by bylo na 300 hračů 3x větší místo. Mohla by se udělat testovací doba kde by si testovali např 30k world border a pokud by TPS bylo v pohodě tak by se to mohlo nechat ne. Doufám že nejsem jediný kterýmu vadí tento problém.

MarkusCZ

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

samozřejmě zvětšení borderu plánujeme v blízké době, každopádně momentální TPS jsou na tom dosti špatně, proto tedy čekáme na náš hosting až nám přiřadí dedikovaný server pouze na Survival, jakmile se Survival přesune, TPS se výrazně zlepší, nebudou časté záseky a budeme mít tu možnost navýšit určtié prvky hry, které jsou omezené kvůli výkonu. Přece jenom na samotném Survivalu hraje přes 200 lidí každý den, což je pro nejlepší hardware, který je snad na hostování minecraftových serverů nejvhodnější, pořádný záhul. Samozřejmě hranici světa zvětšíme také.

x 1

Před 4 lety