Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno otázka na někoho kdo zná perfektně pravidla serveru
Článek napsal suncicka

mám rozehraný učet na kterém nemám žádný skin a už mě štve mít furt jen steva a chtěl bych si všechen můj majetek převést na jiný učet na kterém by byl nějaký ten pěkný skin ale bojim se abych nedostal ban za multy učet tak bych se chtěl zeptat jestli je možné že bych si převedl celou resku peníze tokeny atd. na nový učet aniž bych nadále využíval ten starý na např. sebeobohacování vote klíčema atd.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Ahoj to vôbec nemusíš ked chceš meniť učet iba kvoli skinu je to škoda pretože na servery si vieš nastaviť skin pomocou príkazu /skin

Ja som si tiež tak nastavil.

12 629 hodín na mc :)

Před 3 lety

v nadpisu stojí: otázka na někoho kdo zná perfektně pravidla serveru 

ty jsi napsal: vůbec netuším. Tak co jsi nepochopil ?

Před 3 lety

vyjadřoval jsem spisovně nevulgárně neironicky tudíš jsem se choval slušně já mu jen vysvětlil že on mi vlastně odpověděl na něco na co jsem se vůbec neptal tady nejde jen o to že si chci změnit skin ale také mě i zajímá jestli to je vůbec v souladu s pravidly serveru. mimochodem děkuji za ten příkaz :)

Před 3 lety

Dobrý den,

pokud si pouze převedete majetek na jiný účet, je to v pořádku, pokud byste však používal více účtů k tomu, aby vám to přineslo nějaký užitek, byl byste potrestán.

Před 3 lety