Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto zkrácení banu
Článek napsal prdyvody

prdyvody

peparak198279

minecraft

no chtěl jsem si zase po dlouhé době zahrát minecraft na vašem super serveru a najednou mi to píše že reklama,s**,mnohonásobná obcházení trestu na účtech prdyvody3-5 a tak se zeptám svýho bráchy  jestli o tom něco neví a on se mi přiznal že psal do chatu hnusné věci a taky že se mi hrabal v počítači když jsem byl afk a zrovna jsem totiž v tu chvíli trůnil na záchodě a protože mám warez minecraft (shiginima luncher) tak si mohl zakládat nové účty no a kdyby mi pepa zabanoval na vždycky jenom ip u pc ale on zabanoval celí router taže jsem zjistil že je nedá hrát minecraft nikde u nás doma a protože jsem mněl na uctu prdyvody nahraných na survivalu 120H a na sarckredu 89H tak jsem ho tak zlískal že máma přišla a zlískala mě a protože máma moc nechápe minecraft tak mně zlískala dvojnásobně

a jenom na závěr trenend je můj nejoblíbenější server a na tomto serveru mám nahráno víc než v singlplaeru a zároveň minecraft je moje nejoblíbenější hra.a mimochodem mýmu bráchovi je 10 a mně 12

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Kazdy hrac je zodpovedny za zabezpeceni sveho uctu. Hranim na nasi siti serveru souhlasite s pravidly, ktera byla timto nickem porusena. Trest Vam byl udelen opravnene - zamita se.

Před 3 lety