Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Otázka ohledně převodu.
Článek napsal LilPeepMEOW

Zdravím, poslední převod jste mi zamítnuli, ale chtěla bych vědět, kde mám vzít screen toho, že jsem vlastnila účet starý účet (peacegirls)? Nedává to smysl, když mám originálku, tak se na starý účet přece nedostanu.. Nestačí když se podíváte na minulý převod který jste nezamítli a tam je ten starý účet (peacegirls)? Protože o rank a další věci vážně přijít nechci.. :) Děkuji. 😉

Sad Alone GIF - Sad Alone Anime - Discover & Share GIFs

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Ahoj

Tú žiadosť musíš vyplniť podla vzoru viacej o prevode sa dočítaš tu: https://trenend.eu/forum/topic/2765-vzor-dosti-o-pevod-ranku/

12 629 hodín na mc :)

Před 3 lety

No já to udělala podle vzoru a zamítli jste mi to, takže nevím co byste dál chtěli..

Před 3 lety

No chýbal ti dam dôkaz o učte ako si sama napísala screen účtu peacegirls nemám preto ti to bolo zamietnuté už si raz takýto prevod robila tak vieš ako nato.

12 629 hodín na mc :)

Před 3 lety

Ale kde ten screen mám vzít, když už ten účet nevlastním.. ?

Před 3 lety

Dobrý den,

ve vzoru to máte napsáno, nemusíte vlastnit daný nick, stačí když si na něj pamatujete heslo. Stáhnete si například TLauncher, zadáte STARÉ jméno a připojíte se na server. 

x 1

Před 3 lety
Děkujeme za žádost, ale bohužel není zapsána podle připnutého vzoru, tudíž ji zamítáme. Prosíme o znovuvytvoření podle vzoru v aktuální sekci.

Před 3 lety