Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno jak si mam koupit sms Ultra rank [Navždy - Global] ?
Článek napsal sammysk_tv

Zdravím, jak mam zaplatit SMS VIP 

Ultra rank [Navždy - Global]

Zdravím, moje jméno v minecraftu je NearlyRida jako na discordu. 
Pokud nemáte rádi zviřata tak potom nemáte rádi ani lidi. 

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

máš odoslať sms so vzorom ktorý tam je

x 1

Neštvi ma kyde

Před 3 lety

Ale já ho nevydim jestli bil tak hodný a poslal bys mi odkaz

Zdravím, moje jméno v minecraftu je NearlyRida jako na discordu. 
Pokud nemáte rádi zviřata tak potom nemáte rádi ani lidi. 

Před 3 lety

Ahoj

1. klikneš na tento link https://store.trenend.eu/package/147525

2. Vpravo vidíš taký riadok a tam je tvoj nick v minecrafte tam napíšeš nick aký máš na servery. Pokial je zlý tak dole je napísane zmeniť minecraftovy nick a vieš ho zmeniť ak je dobrý nechaj ho tak.

3. Klikneš na vložiť do košika (ten modrý obdlžnik dole)

4. Prepne ta to do nakúpného košika kde máš svoje položky vpravo máš 3 obdlžniky a tam máš platobné metody ty si chcel platit SMS tak zvolíš ten žltý obldžnik volá sa Terminal 3 to je platba cez SMS

Vpravo máš ešte 2 riadky hore je tvoj nick a dole dáš svoj email ked toto všetko spravíš dole zaškrtneš 2 štvročeky.

5. Ak to je všetko čo si chcel dáš dole modrý obdlžnik kde je napisane k pokladni

6. Mne to hore napísalo tento text Please text PW1500 to 8866   Ten napíšeš do SMS a odošleš na číslo 8866 ako sa píše hore a počkáš ked ti príde nejaký kod ten opíšeš dole do toho riadku a klikneš continue. Može sa stat že tam budeš mať napísané niečo iné tak opíšeš to neopisuj toto čo som ti poslal sem!

Dalej už neviem pretože som nešiel dúfam že ti toto aspon trocha pomôže keby si niečo nevedel kludne sem napíš.

12 629 hodín na mc :)

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety