Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Krádeš
Článek napsal mleko

Nick hráče, který porušil pravidla: SKMKPP

Pravidlo, které hráč porušil: Krádeš z truhel
Platforma: skyblock planet
Důkaz: 18.2.2021 21:30 cca https://ctrlv.cz/CcJX je to tato truhla když tak https://ctrlv.cz/LOiR a ten člověk vzal všechny nejvzácnější věci co máme dia emeraldy železo energii věci nějaké 

Případné upřesnění nahlášení hráče: tento hráč volal jsem s ním okolo 6 hodin hrál jsem s ním minihry dost jsme si rozuměli potom jsme šli na nějakou dobu na skyblock planet a já jsem si ho najmul aby rozšiřoval ostrov hlínou potom psal jeden hráč ownerbee že se mu bugl freezer šel jsem mu pomoct a dát svůj protože by ji jinak bouchli reaktory aby ji nebouchli dal jsem ji ho já jsem ho musel shánět co nejrychleji v tu dobu ten danej hráč vzal z té truhly všechny věci a nechal tam věci co na co neměl místo. Tento hráč potom si dal mute mezitím tak jsem myslel že někam. byl bych rád kdyby mi byly vzeté věci z jeho invsee a nějak prohledat is aby se mi vrátli věci a zabanován ten hráč je to když tak legend a proto jsem mu věřil více protože měl rank a když má rank za money tak do té hry dal money takže prostě by to nedělal kdyby měl vip za real money. Když tak ten hráč ukradl nějaké explosiv 3 stacky solar panely normálních nějaké lumber ex, nějaké motyčky ty nějaké z crates, energy capacitatory, nějaké věci ze sf. 

x 1
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

ta truhle na obrázku je na souřadkách -44780 131 6035 

Před 3 lety

ta truhle na obrázku je na souřadkách -44780 131 6035 Pokud by jste mi řekl tak vám řeknu asi půlku věcí co má v invsee a ec

x 1
Před 3 lety

Dobrý den,
všiml jsem si že mě tento hráč nahlásil. Tohoto hráče neznám. Ale mám pocit že to je pexicak. Protože jsme si spolu volali. Hráli jsme minihry, anarchy server atd.. Poté jsme šli na skyblock planet. On mi dovolil si vzít nějaké itemy za to že mu dám itemy na jiném serveru. Dal jsem mu to. A teď tohle - nahlásí mě :(. Chtěl bych tedy požádat jestli byste mi mohli dát unban pokud už jsem ho dostal. A itemy které jste mi možná vzali mi vrátili. Doufám že jsem o nic jiného nepřišel (lvly, rank, peníze atd.).
SKMKPP

Tuc tuc méďa béďa ♪        

Před 3 lety

1 hrají jen na planetu  a minihry 

A za 2 já jsem ti nedal že si máš vzít co se ti líbí jenom aby jsi rozsiroval plošinu 

3 je hnusne okrást někoho v dobu kdy pomáhá hráči aby neměl doma katastrofu 

4 na jakém serveru jsi mi něco dál a pokud máš důkaz že jsi mi něco dal a neokradl o moje věci co mají pro mě neocenitelnou cenu 

5 já neprodával sf věci s netrajduju Cargo věci s panely solár

x 1
Před 3 lety

To není pravda my jsme se dohodli že si to můžu vzít za full netherite na jiném serveru. Já mu to chtěl dát ale on na tom serveru nebyl. Pak jsem se díval jestli něco neřeší na fórum jako dost často. Viděl jsem tu toto dost mě naštvalo že někdo s kým jsem se už jakoby kamarádil mě nahlásil aby získal moje věci a pár jeho věcí na kterých jsme se dohodli. Taky rank legend jsem si koupil protože mě baví hrát na trendendu a ne abych někoho okrádal protože jsem nikoho neokradl. Ban nechci protože mě tam baví hrát a klidně si koupím immortal rank abych ban nedostal.
🤬

Tuc tuc méďa béďa ♪        

Před 3 lety

@mleko nemáš priamý dôkaz že by to vzal on, mohol si tam kľudne tie itemy daťa tamté odobrať. Teda je to krivé obvinenie do doby, kým naňho nebudeš mať priamý dôkaz

x 1

Neštvi ma kyde

Před 3 lety

A udělám cokoliv abych ban nedostal protože by to bylo neprávem. 🤬😭

Tuc tuc méďa béďa ♪        

Před 3 lety

@BrawlCraftMC přeně to jsem chtěl taky říct ale bál jsem se že by to vypadalo jako že se z toho snažím vymluvit děkuji za zastání :).

Tuc tuc méďa béďa ♪        

Před 3 lety

Pozor mám důkaz přímej a to že mi nic nedal a taky že jsem fakt tomu hráči pomáhal 2 ty si prostě mě ignor. Napíšu ti vrat mi moje věci a ty mě prostě ignoruješ ._. myslíš že si zavolat nějakého kamaráda aby ti pomohl chápu ale prostě řekni proč jsi mě okradl pokud jsi mi teda něco dal jaká Ip to je protože já nehraji nikde survival ._. já celkově hraji jenom SG trenend Hypixel Qplay jinde ne 

Před 3 lety