Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Skyblock sacred
Článek napsal IamDragun

Kupuju vk a piňata klíče za nejlepší cenu na skyblock sacred na /is warp IamDragun mám 18 stacků vk z 20 stacků.

důkaz:

https://ctrlv.cz/UBDq

ty klíče dole jsou piňata :)

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety
IamDragun:

Kupuju vk a piňata klíče za nejlepší cenu na skyblock sacred na /is warp IamDragun mám 18 stacků vk z 20 stacků.

důkaz:

https://ctrlv.cz/UBDq

ty klíče dole jsou piňata :)

hej a ty scammerský kyd by si ich nemal keby nescammuješ ľudí :)

Nemal by si moeny a nekúpil by si tie VK.

Scammerský KYD neverte me kupuje za lacno a predáva za 230 mega a tvári sa že to je za 23mega takže sa nenechajte nachytať.

MAL BY SI DOSTAť PERMU JAK SI POVEDAL VO VIDEU NA KOCOURA!

Permu si zaslúžiš ty lebo toto sa nerobí ty WAREZAK a nebudem nadávať lebo by som dostal permu ale domyslíš si čo by som Ti napísal :)

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 3 lety
KingMasterSK:

hej a ty scammerský kyd by si ich nemal keby nescammuješ ľudí :)

Nemal by si moeny a nekúpil by si tie VK.

Scammerský KYD neverte me kupuje za lacno a predáva za 230 mega a tvári sa že to je za 23mega takže sa nenechajte nachytať.

MAL BY SI DOSTAť PERMU JAK SI POVEDAL VO VIDEU NA KOCOURA!

Permu si zaslúžiš ty lebo toto sa nerobí ty WAREZAK a nebudem nadávať lebo by som dostal permu ale domyslíš si čo by som Ti napísal :)

Jsem scamer už jsem slyšel na serveru asi milionkrát xdd + vk kupuju za normální cenu a peníze jsem získal normálním způsobem a to prodáváním a nakupováním věcí :)

Před 3 lety
IamDragun:

Jsem scamer už jsem slyšel na serveru asi milionkrát xdd + vk kupuju za normální cenu a peníze jsem získal normálním způsobem a to prodáváním a nakupováním věcí :)

pre teba je scam normálny spôsob? Potom to svedčí o tvojej inteligencii.

Kupuješ voidku za 40mega, random key za 7mega, všade dáš o 0 nulu menej pri nákupu a pri predaji o 0 nulu viac :)

Si scammerský kido a si **** už si asi domyslíš a Mal by si dostať perma ip ban ty WAREZAK bez svedomia. Netrápi ťa že scammuješ iných? Mňa si scammol o 2B a normálnym spôsobom si si to nezarobil. A ak vieš že si scammer potom s tím prestaň. VK? ale ty iba vk riešiš kukni ostatné veci ty ****

Primitív warezácky ****

Před 3 lety

Ešte tu máš screen jak si dal tam o 0  nulu menej :)

https://ctrlv.sk/SrFf

Před 3 lety
KingMasterSK:

Kupuješ voidku za 40mega, random key za 7mega, všade dáš o 0 nulu menej pri nákupu a pri predaji o 0 nulu viac :)

Si scammerský kido a si **** už si asi domyslíš a Mal by si dostať perma ip ban ty WAREZAK bez svedomia. Netrápi ťa že scammuješ iných? Mňa si scammol o 2B a normálnym spôsobom si si to nezarobil. A ak vieš že si scammer potom s tím prestaň. VK? ale ty iba vk riešiš kukni ostatné veci ty ****

Primitív warezácky ****

A co, že jsem warez? Nepotřebuju origo. Jo a btw, není to scam, ale business :)

Před 3 lety
IamDragun:

A co, že jsem warez? Nepotřebuju origo. Jo a btw, není to scam, ale business :)

si WAREZAK čo si myslí že je pán dokonalý a je to scam a není to 'BYZNYS' ale je to scam ty príživník čo sa priživuje na hráčoch, asi nemáš žiadne svedomie lebo ty NIESI človek ty si ****

Před 3 lety
KingMasterSK:

Primitív warezácky ****

To jak nadávaš svedči o tvojej inteligencii ty kido

Neštvi ma kyde

Před 3 lety
BrawlCraftMC:

To jak nadávaš svedči o tvojej inteligencii ty kido

Píše sa KYDO a čo by si robil ak by ťa scammol o 2B a nenadávam mu lebo tam je cenzura ty KYDO.

Před 3 lety