Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Navráceno Sf bug
Článek napsal XuteBox

Seznam itemů: 141x bugnutý Carbonado edged energy capacitor a 2x bugnutý Electric ore grinder

Platforma: Survival

Souřadnice: -10588 64 -15293

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Zdravím, nějak moc věcí se vám bugeje za posledních pár dní. Prověřím si vás. Přeji hezký den.

Před 3 lety

Dobře, klidně si mě prověřte, ale jsou to pořád ty jedny a ty samé capactiory jen se vždy přes noc bugnou.

Před 3 lety
XuteBox:

Dobře, klidně si mě prověřte, ale jsou to pořád ty jedny a ty samé capactiory jen se vždy přes noc bugnou.

ale to je fakt divné pepa má pravdu lebo každý deň si tu 2x. Tak boa ak sú tie capacitory samé tak ich hoď do lávy a vytvor/kup si nové neviem jak funguje slimefun. MoŽnO sÚ pReKlIaTe AlEbO sI iCh BuGoL.

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 3 lety

Jakože jo je to divné, ale co mám dělat. Do lávy je házet nebudu. Ale doufám že s tím něco udělají, protože se mi to ani jednou nebuglo, dokud neudělali tu modernizaci. Mě už taky štve že to musím každej den dávat na fórum, ale jinak bych neměl capacitory na velkou dust farmu, electro-magnet farmu lucky block farmu a uran farmu :/

Před 3 lety

overeno, vse v poradku. Vymeneno.

Mozna jsou ty problemy zpusobeny umistenim - zkuste je premistit pod onen ... prostor :-)

Před 3 lety