Dobrý den, rád bych dostal svoje věci zpátky z isu, ze kterého mě kickli. Chestky jsou jako shop pod mým jménem. Je to na isu jménem SVATEJ a v červené kostce z lávou. Děkuji.
-Dragun
Dobrý den, rád bych dostal svoje věci zpátky z isu, ze kterého mě kickli. Chestky jsou jako shop pod mým jménem. Je to na isu jménem SVATEJ a v červené kostce z lávou. Děkuji.
-Dragun
IamDragun:
-Dragun
Taký scammer si nezaslúži vrátiť veci a nemáš dôkaz že to sú tvoje veci.
Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.
Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O
KingMasterSK:
Taký scammer si nezaslúži vrátiť veci a nemáš dôkaz že to sú tvoje veci.
1.Nejsem scammer a za 2. Věci jsou v chest shopu, takže jsou moje. :)
IamDragun:
1.Nejsem scammer a za 2. Věci jsou v chest shopu, takže jsou moje. :)
1. si scammer
2. a čo že sú v chestshopu? ani to není podľa vzoru mal by si to dať do nahlásenia hráčov ak sa nemýlim,
Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.
Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O
KingMasterSK:
1. si scammer
2. a čo že sú v chestshopu? ani to není podľa vzoru mal by si to dať do nahlásenia hráčov ak sa nemýlim,
Jsi hloupý, za co bych měl jako nahlásit hráče? xdd
Dobrý den, hráči IamDragun, mám obavu, že na tomto vláknu se Vám nikdo nebude věnovat. Doporučuji sepsat Vaši žádost do nahlašování hráčů.
Takamala:
Dobrý den, hráči IamDragun, mám obavu, že na tomto vláknu se Vám nikdo nebude věnovat. Doporučuji sepsat Vaši žádost do nahlašování hráčů.
Za co do nahlašování hráčů? Nikoho nenahlašuju
Dobrý den,
my nejsme povinni vám vracet věci když vás někdo kicknul z ostrova, požádejte o to ty hráče, kteří vás kickli, pokud vám dané věci neposkytnou a jsou opravdu vaše, poté porušili pravidla a danou situaci byste měl řešit v sekci Nahlašování hráčů.