Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Nejde se mi pripojit
Článek napsal Vmdrummer

Ahoj nejde se mi pripojit na vas server asi nejaky warez hraje za muj nick pise mi to tam ze bych se mnel prejmenovat na rohlikzkauflandu a ne Rohlikzkauflandu pujde to tedy vyresit unregistrem nebo si mam zmenit nick?? Diky za odpoved VM

x 1
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,
vyplňte prosím tento vzor:

Nick: Leyji
Originální minecraft účet: Ano
Platforma: Minecraft server (Dostupné platformy: Minecraft server, Fórum)
Důkaz o vlastnictví: https://ctrlv.cz/FXiP
Dobrý den,
prosím o odregistrování mého účtu na síti minecraft serverů Trenend.eu, z důvodu [z jakého důvodu žádáte o unregister]

**Poznámky**

Za platný důkaz originálního Minecraft účtu se považuje neořezaný a neupravený screenshot ze serveru "overeni.trenend.eu" s vyscreenovanou zprávou z příkazu /overeni, playerlistem (tab) a scoreboardem (tabulka na boku obrazovky) naráz (viz vzorový screenshot).

V případě, že nevlastníte originální Minecraft účet, se za důkaz považuje screenshot přihlášeného nicku, který chcete odregistrovat, na síti Trenend.eu. Na screenshotu musí být viditelná přezdívka a datum pořízení. V opačném případě bude žádost automaticky zamítnuta

Účet bude odregistrován v případě podání pravdivých důkazů o vlastnictví originálního účtu či důkaz o tom, že jste na serveru hrál. Pokud nevlastníte originální minecraft účet a někdo se zaregistroval za váš nick, účet nebude odregistrován.
V případě problémů s ověřením platnosti originálního účtu může být vyžadována faktura o zakoupení originálního Minecraft účtu.

Před 3 lety

Dobrý den,

žádost nevyhovuje vzoru, zamítá se.

Před 3 lety