Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Odbanováno Perma Ban neprávom
Článek napsal SuperSilny_23

SuperSilny_23

Takamala

Server survival oasis

Duplovanie

dobrý den. všimol som si že ste mi dali perma ban konkretne Takamala. a ten ban je za "duplovanie" aj ked to duplovanie nebolo

ten stroj som tam postavil kôli jednej veci. a to kôli tomu že som chcel prekvapit svoju kamaratku allexandru na trenende a chcel som dat farebny piesok aby som jej spravil prekvapko - duhu. neduploval som ani nič také som v pláne nemal. a aj ja som si všimol že je potom skúšaní piesku viac stackov ako predtím tak som ich vyhodil... aj tak sa chcem ospravedlnit som spravodlivy hrac a nikdy nebudem duplovať lebo je to nefér a porušovanie pravidiel. prosím dajte mi unban nechcem nič zlé prosím prepáčte už to nikdy nespravim prosím dajte mi šancu a dajte mi unban duplovať neviem a už ani to skúšat nebudem dávam vam svoje slovo. ked to ešte raz spravím dajte mi perma ip ale prosím dajte mi šancu a dajte mi unban prosím :c

ospravedlnujem sa ešte raz

prajem ešte pekný večer

SuperSilak (marian križan)

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den, hráči SuperSilny_23, máne unban. Zkoušel jsem tu mašinku několikrát a nedalo mi to nic navíc.

x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety