Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Developer
Článek napsal St0rm_CZ

Ahoj! Touto zprávou by jsem se chtěl zeptat jestli bych nemohl být developer, jelikož s tím mám velké bohaté a rozmanité zkušenosti. Kdyby si chtěl něco o mě vědět tak se tě představím. Abych nějak tedy začal, jmenuji se Jakub a moje příjmení je Smítal, a je mi 15 let. Obecně jsem člověk, který má spoustu času a dokáže se naplno věnovat věcem, které "načnu". Zakládám si určitým způsobem jak na profesionalitě, tak i na určitém typu přátelství vůči hráčům. Rád si vyslechnu názor jiných, ačkoliv to je například názor, se kterým nesouhlasím. Vždy jsem nápomocen jak vůči hráčům, tak vůči jakékoliv osobě z Teamu či Vedení. Pokaždé jsem ochoten si na danou osobu vymezit svůj čas a věnovat se mu.
Momentálně nemám žádné zájmové či povinné kroužky, na které chodím nebo se jim věnuji, ovšem mám hromadu koníčků, které mě neustále naplňují. Krásným příkladem je například grafika obecně, které se již věnuji nějaký ten čas a prosadil se v ní. . Baví mě zlepšovat hráčům jejich herní zážitek a tím vylepšovat server celkově. Ovšem navzdory mým koníčkům se stejně dokážu věnovat mé přidělené pozici a náplni dne naplno!
Jsem velice komunikativní typ člověka, který se lehce dokáže seznámit, nemá jakékoliv problémy se projevovat před větším počtem lidí a všeobecně mám dle mého dobrou slovní zásobu.
Jen tak něco mě nedokáže rozhodit a vše řeším s nadhledem, tudíž si myslím, že je to velké "+". Vždy se na situaci podívám i z mé stránky i ze stránky dané osoby, která konkrétní věc řeší a konzultuje se mnou.

x 1
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

nemáme zájem, děkujeme.

Před 3 lety