Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Prosím čítajte aspoň tie články
Článek napsal KubinoSK

Dobrý deň.

V predošlom príspevku (klik) som sa pýtal na to, či hráča banol anticheat, vy ste mi odporučili ho znova udať, lebo ho len kickol. Tak som to spravil (klik) a zase mám tú istú odpoveď, akurát formulovanú inakšie (starý príspevok). Dal som to DO PRVÉHO RIADKA aby to všetci videli, ak by si ten príspevok pán Takamala aspoň prečítal, tak by vedel o čo sa jedná.

Ak to bolo myslené tak, že už dostal ban od anticheatu niekedy medzi tým ako som to točil a ako mi Takamala odpísal, tak to treba tak napísať, lebo to momentálne takto neznie.

Snáď naposled, KubinoSK

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Dobrý den, hráči KubinoSK,

znova píšu, že v době kdy jste natáčel video, tak na konci videa je vždy vidět,  že anticheat udělil trest hráči, kterého jste nahlásil. Logika tedy říká, že za čin který hráč během natáčení udělal ho anticheat ihned potrestal.
Pokud máte důkaz o tom, že hráč podváděl i po trestu uděleným anticheatem tak si vytvořte nový ticket a přidejte průkazný materiál o podvádění.
Pokud takový důkaz nemáte, tak nic nepište.
Hezký den.

Takamala

Před 3 lety

Podívejte se na časovou osu, kdy anticheat oba hráče potrestal. Nemůžeme trestat hráče 2x za stejnou věc.

https://ctrlv.cz/eoUG

Před 3 lety

Dobrý deň,

mne ide o to, že to vaše "potrestanie" je len kicknutie z hry, pričom za cheaty sa má dostať ban. Hráči naďalej hrajú a pravdepodobne sa aj cez príkaz viete pozrieť na to, či majú ban alebo nie. 

Text "hráč bol bannutý" v skutočnosti znamená že bol len kicknutý, pokiaľ to tam nenahlási že na ako dlho mu to dalo ban. To som písal už v prvom príspevku

x 1

Před 3 lety

Vážený hráči KubinoSK,

program anticheat dle Vašeho záznamu online zabanoval hráče chvíli po tom co zjistil jejich nesprávné chován ve hře. Vaše nahlášení tak bylo následně bezpředmětné.

Ukončíme tuto diskuzi pravidlem číslo 5 obecných pravidel sítě Trenen.eu:
"Pokud hráč poruší pravidla, bude potrestán dle banovací tabulky dostupné pro Admin Team, a dle uvážení člena teamu, který bude hráče trestat. (Tresty jsou nenásilné)"

Program anticheat patří do A-Teamu.

Takamala

Před 3 lety

,

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 3 lety

Dobrý deň,

zase píšete niečo čo nieje pravda, pretože anticheat hráča "nezabanoval". Možete sa opýtať nejakého nadriadeného ktorý má prístup k anticheatu (na discorde Vám určite rád odpovie Andy). Všetci Vám povedia že anticheat nedáva bany, len kickuje, inak by dochádzalo k veľa banom neprávom. Keď si u prvého príspevku kliknete na ten link (klik), tak tam jasne aj od Leyji správa že to mám nahlásiť znova, lebo anticheat hráča nebanol.

Neviem ako inakšie Vám to mám vysvetliť, fakt sa popýtajte, lebo v tomto určite nemáte pravdu

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety