Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto zkrácení banu prosím přečíst
Článek napsal DOMINIKCZ

Jmeno DOMINIKCZ

Ban udělil ForeverNoBody

trenend.eu mc

duvod multi ac

Zdravím,vím že unban asi nedostanu neboli si uvědomuji že jsem porušil pravidla ale za zkoušku člověk nic nedá,

Proto bych chtěl požádat o zkracení trestu na nějakou dobu, vím že v minulosti jsem dostal už několik banu,Ale od te doby jsem si uvědomil 

co pro mě trenend znamená za tu dobu co mám udělený ban jsem prošel dost serveru ale na žádnem z nich jsem nenašel tak skvělou komunitu a dalších dost věcí

sice vím že už jsem měl dost šancí ale dost bych ocenil ještě jednu,Co si budem když někde dost dlouho hrajete tak vám ten server přiroste k srdci...

Sice jsem dost dlouhou dobu neměl moc rád nový A-team Takamala,Peparak a další ale pochopil jsem že to myslí jen dobře pro server,

Proto bych byl velmi rád za odpověd a ještě více za zkrácení trestu PS: ještě více za unban ale to je nemožné

PS:Omlouvám se za pravopisne chybi

No i kdybych nedostal zkracení trestu co se dá dělat hold si budu muset najít jiný server na hraní

Přeji hezký den -DOMINIKCZ

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Zdravím, trest jste dostal právem, hraním na našem serveru souhlasíte s pravidly a jejich neznalost vás neomlouvá. Přeji hezký večer.

x 1
Před 3 lety