Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto BUG S 250x IG SPAWNERAMA.
Článek napsal _iFalge_x

Upravuji:

Verze vašeho klienta (+případné modifikace): (Lunar Client) 1.12 
Platforma: Skyblock Dawn
Popis chyby: Popis chyby máte dole.
Jak chybu replikovat? (opětovně projevit chybu): Jak projevit chybu? Tak to vůbec netuším, protože ani nevím kdy se ta chyba stala a jak se ta chyba stala. Prostě jsem ráno přišel a místo 250x ig spawnerů jsem měl jenom jeden. :)

Zde popis: Hey A-Teame. Stala se mi taková nehoda. Dneska ráno jsem se připojil na SkyBlock Dawn s tím, že jdu afkovat na mé IG farmě. Po chvilce jsem ale zjistil že mi to sotva ani nespawnuje dva iron golemy a že mi void chestka vydělává nula nula prd. Podívál jsem se a hádejte co se nestane. Iron golemové jsou fuč. Nikdo není coop na mém ostrově, jen těm, komu věřím a to jsou dlouhodobí kamarádi. Určitě si nemyslím že by mi je někdo šlohl, nemožné, včera jsem byl online cca do deseti večer a furt jsem tam měl iron golemy. Netuším co se stalo, nikde to nemám, v invu, nikde. Lze vrácení? Děkuji.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Ještě chci napsat k mému komentáři. Mám důkaz že mi to nikdo nemohl ukradnout. Fialovanaty - member na mém ostrově, kdyby to ukradla, odstěhovala by se a vykašlala by se na mě. A i kdyby mi někdo hacknul is a dal si coop a ukradl spawnery, proč by tam furt jeden spawner zůstal? To radši ukradnu všechny ig spawnery a nic tam nenechám ne?

Před 3 lety

Dobrý den,

dodejte souřadnice.

Před 3 lety

hráč neodpovídá, zamítám.

Před 3 lety