Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vzor Vzor žádosti o unregister
Článek napsal Leyji

Nick: Leyji

Originální minecraft účet: Ano

Platforma: Minecraft server (Dostupné platformy: Minecraft server, Discord)

Důkaz o vlastnictví: https://ctrlv.cz/FXiP

Dobrý den, prosím o odregistrování mého účtu na síti minecraft serverů Trenend.eu, z důvodu [z jakého důvodu žádáte o unregister]


Poznámky

  • Za platný důkaz originálního Minecraft účtu se považuje neořezaný a neupravený screenshot ze serveru overeni.trenend.eu s vyscreenovanou zprávou z příkazu /overeni, playerlistem (tab) a scoreboardem (tabulka na boku obrazovky) naráz (viz vzorový screenshot).
  • V případě, že nevlastníte originální Minecraft účet, se za důkaz považuje screenshot přihlášeného nicku, který chcete odregistrovat, na síti Trenend.eu. Na screenshotu musí být viditelná přezdívka a datum pořízení. V opačném případě bude žádost automaticky zamítnutaÚčet bude odregistrován v případě podání pravdivých důkazů o vlastnictví originálního účtu či důkaz o tom, že jste na serveru hrál. Pokud nevlastníte originální minecraft účet a někdo se zaregistroval za váš nick, účet nebude odregistrován.
  • Účet bude odregistrován v případě podání pravdivých důkazů o vlastnictví originálního účtu či důkaz o tom, že jste na serveru hrál.
  • Pokud nevlastníte originální minecraft účet a někdo se zaregistroval za váš zvolený nick, účet nebude odregistrován.
  • V případě problémů s ověřením platnosti originálního účtu může být vyžadována kopie faktury o zakoupení originálního Minecraft účtu.
x 32 x 7

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety