uz pres hodinu cekam v cekarne... nevim jestli mam vyplnit nejaky odtaznik nebo co ale uz me to fakt nebavi... ikdyz pisu helperum ze jsem v cekarne ignoruji me a pak mi daji mute............ i moji kamaradi jsou ignorovani (napr c6sgod_)
uz pres hodinu cekam v cekarne... nevim jestli mam vyplnit nejaky odtaznik nebo co ale uz me to fakt nebavi... ikdyz pisu helperum ze jsem v cekarne ignoruji me a pak mi daji mute............ i moji kamaradi jsou ignorovani (napr c6sgod_)
Dobrý den,
to že dělám něco jiného, tak ještě neznamená, že vás ignoruji. Dále k tomu spamu, opravdu sí myslíte, že je tohle v pořádku psát do chatu a opakovaně?
[CHAT] §8(§f72§8) §8[§6Ultra§8] §f§f§e§0§kfg§0Legenda§7_shebik_§0§kfg§8: §f?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? ?•?•? :bea.
Na serveru nejste sám a proto bych byl rád, kdybyste si to vzal k srdci. Já nemohu řešit pouze vás.
29/12/2019 - 6/3/2020
kdyz piseme ETH cekarna tak myslim ze ano...
Dobrý den,
psal jste v době, kdy není pracovní doba. Jak je v čekárně napsáno, tak AT není povinen chodit do čekárny v mimo pracovní hodiny.
29/12/2019 - 6/3/2020