Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Přidání nové role na server.
Článek napsal _LukyN

Dobrý den,

řeknu to stručně a nějak, aby to všichni pochopili. V Admin Týmu je dle mého spousta skvělých Moderatorů nebo Helperů, avšak všichni dávají pozornost především survivalu a odpovídají v chatu, což ano, je příkladné a přínosné pro server, ale ve chvilku, kdy se zde má otevřít minigames sekce, tak tu bude velký problém.

 

Zcela jednoduše, na serveru je i teď mnoha cheaterů (můžeme si říci, že od toho je forum, ale tento argument je irelevantní vzhledem k tomu, že na to jsou hráči líní a mají rádi pohodlné hraní bez obtíží). Dle mého je relevantní řešení sehnat si třeba jednoho nebo dva cheathuntery, kteří pokryjí například ThePit, kde je cheaterů opravdu hodně a hráči si na to stěžují. Samozřejmě to neplatí jen pro tento server, ale i pro například Survival pvp-zone, aj.

 

Abych řekl svůj pohled na danou věc, tak samozřejmě to vždy může pokrýt nějaký anticheat, ale vzhledem k tomu, že se na pitu točí hráči jak beyblade a stejně ban nedostanou, tak je to též irelevantní argument. Pokud nechcete nakodovat nějaký vlastní anticheat, který stejně nebude 100%, tak si myslím, že je toto nejjednodušší řešení.

 

Hráč, který by plnil tuto funkci by neměl být mimochodem absolutně k poznání, což znamená, že by hráč měl vip rank a u banu by se neukázal jeho nick, jelikož poté by si cheateři dávali pozor před konkrétním hráčem.

 

Děkuji za případnou odpověď.

S pozdravem, Lukyn.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Nebylo náhodu na discordu to, že se role cheathuntera plánuje a byla tam snad i přihláška?

Vesele si obcházím a obcházet budu :)

Před 3 lety

Pravda, teď jsem si toho teprve všiml, tak jestli by někdo mohl prosím zavřít téma, byl bych vděčný.

S pozdravem, Lukyn.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

po spuštění minihrové části bude postupně obsazována pozice Angel (CheatHunter).

Před 3 lety