Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban/zkrácení banu.
Článek napsal Domasaaa

Nick / Jméno na serveru: Domasaaa
(Člen A-Teamu který udelil ban: Leyji )
Platforma: Minecraft - Trenend - Survival Oasis
Dôvod banu: Scam v /ah

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Dobrý den ráda by jsem napsala co se stalo.

Zde je snímek od člověka co mě ohlásil: https://ctrlv.cz/XwFX

Před několika dny jsem koupila v /ah dva "vindicator spawnery" a zatím jsem je neměla v plánu použít protože jsem pro ně stavěla místo.

O několik dní později jsem místo dostavěla s tím že jsem si je vzala ze své ender truhly a šla je umístit z nějakého důvodu to nešlo psalo mi to že na to nemám oprávnění následně jsem zkoušela /res set a nějak to nastavit aby to šlo (furt jsem měla za to že to jsou normální spawnery) samozřejmě se to nijak nezměnilo tak jsem napsala moderátoru Fremrovi co s tím mám dělat a on mi odepsal že neví co s tím mám (zmínila jsem se jen o tom že mi nejdou položit spawnery) potom co jsem s tím zoušela něco dělat jsem to po půl hodině vzala a tedy jsem to umístila do aukce s tím že aspoň něco vydělám když už to nejde použít... další den za mnou přišel můj kamarád a informoval mě o tom že spawnery nesmím prodat a mám je z aukce okamžitě odstranit což jsem ihned provedla takže jsem je nikomu nestihla prodat a mám je stále u sebe. Jsem si toho vědoma co jsem udělala i když nevědomky a příště si budu dávat pozor co kupuji.. A po vypršení svého banu odevzdám ty spawnery nějakému členu A-teamu aby se nedostali dál..

s pozdravem a díky Domasaaa.

Sad anime gifs - Album on Imgur

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

porušila jste pravidla, ban je oprávněný. Pokud však dodáte důkazy o tom, že jste spawnery z aukce ihned stáhla, váš trest může být prominut.

Před 3 lety