Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Tag "Eventer"
Článek napsal Natural95

Zdravim vsechny hrace, i hracky :)
Spoustu lidi dela eventy na serveru, a prijde mi skoda, ze se do toho A-team vubec nezapojuje. Nepremysleli jste nad tim, zda by nebylo dobre vytvorit pozici eventera, ktery by mel par pravomoci navic, a tim mohl delat eventy efektivneji ? :)

Urcite by na tuto pozici byl normalni nabor, jako je napr. na buildera (prosel by pohovorem apod.). Vsechny eventove odmeny by si eventeri financovali "z vlastni kapsy" (zadne /give, vse co bude v odmenach, pujde od poradatele). Co by se ovsem hodilo:
* Creative mod (existuje plugin "CreativeControl" ktery by zabranil givovani itemu, tim padem bude creative pouzit pouze ke staveni)
* Residence min. 200x200 (Osobne mam hodne napadu, ktere by ale vyzadovali velkou pripravu, a hodne velkou plochu, tudiz residence techto rozmeru se urcite da vyuzit)
* Psani do chatu barevnym a tucnym pismenem (Na serveru hraje 100+ nekdy i 200+ lidi, chat je zatizeny, a tak je potreba, aby informace o eventu byli dostatecne viditelne)
* WorldEdit (Pro urychleni staveb)

Před 4 lety

Mě osobně se nápad Eventer líbí, ale ovšem dá se to vymyslet daleko lépe... jakože eventer co by dával odměny z vlastní kapsy... to ani není pak event podle mě xD  divný..

Ale mohl by být určený world (něco akko build) a tam by určitý eventer (ten který by byl vybraný  a prošel náborem) měl gm, čímž by mohl postavit event jakýkoliv + mohl by z toho dávat odměny s tím, že inventář který by se mu v event worldu prostě schoval a při přesunu z event world do klassického by se mu "event inventář" resetoval, takže by si nemohl přesunout ani žádné suroviny. 

+ odměňovací tabulka dle které by rozdával příslušné odměny

 

Sám  jsem před lety dělal eventera na jednom velkém serveru, troufám si říct že i teď je to největší server xD a přeně takhle to tam fungovalo, takže si myslím, že by nemusel být problém s nějakým zneužíváním, pokud se vše řádně nastaví :)

 

x 2

???????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? - Ⓘ ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓒⓐⓡⓔ

Před 4 lety