Scammli mě o void chest. Kupoval jsem si meč a dali mi dupe. Dupe mi prodal global__ofeensiv
Scammli mě o void chest. Kupoval jsem si meč a dali mi dupe. Dupe mi prodal global__ofeensiv
Dobrý deň,
Toto nepatrí do sekcie : Spätná väzba a nápady ale toto patrí do sekcie Nahlasovanie hráčov.
+ Dajte si aj pozor pretože to musíte napísať podľa vzoru a dodať dôkazy, lebo keby to napíšete takto, tak vám to okamžite zamiétnu.
Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.
Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O
Důkazy nemám jedině ten meč co jsem od něj dostal, zjistil jsem ze je to dupe az po tom co jse hrac odpojil
Dobrý deň,
Tak na toto je odborník Fremr (na dupe veci). Nemáte dôkazy, ale nemáte aspoň logy? Ten meč si prejstotu nechajte a dajte niekde do truhly kde dajte napr. ceduľku s názvom : Dupe meč, a dodajte logy a niekto z AT by mohol ten meč skontrolovať. Neviem či vám to uznajú, každopádne podľa vzoru to dajte do sekcie nahlasenia hráčov, dodajte logy a poproste niekoho z AT aby ten meč a logy skontroloval.
ok
Dobrý deň,
Som rád že som Vám pomohol. Avšak nezabúdajte na vzor.
P.S
Prosím o locknutie tohto príspevku, z hľadiska že autor ide vytvoriť nové v inej sekcii.
//lock
Dobrý den,
napište si do sekce Nahlášování hráčů, nikoliv do zpětné vazby a nápadů.