Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Unban - Zmienka o serveri - Fremr
Článek napsal KingMasterSK

Nick / Jméno na serveru: KingMasterSK
(Člen A-Teamu který udelil ban: Fremr)
Platforma: Minecraft
Dôvod banu: Zmienka o serveri

Screen že mám ban : https://ctrlv.sk/ymt0

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Dobrý deň,

Veľmi ma mrzí čo sa stalo a viem že hraním na trenendu súhlasím s pravidlami aj som s nimi súhlasil. Len pochopte že som bol v strese lebo som nevedel čo robiť.

V chate som videl furt chat z iného serveru (Fremr ty vieš akého) a nemám screeny. Mrzí ma to len ja píšem pravdu. Na vašom serveri som si rád zahral a nechcem tam prísť o kamarátov, X-Mas kľúče, denné odmeny a nechcem prísť o svoju resku a is. Rozplakali ste ma normálne. Všetko na čom mi záležalo na trenendu je preč. Dúfal som aspoň žeby mi Fremr pomohol ale nečakal som že za to môžem mať až také problémy... Nemusíte mi veriť, ale aspoň si prečítajte čo som napísal. Ja Vám neklamem. Fakt som tam mal ten chat a videl som to. Aj pred asi 2 dňami Zeohy myslím napísal názov servera do chatu a napísal že to není reklama lebo tam nenapísal IP. Aj další to robili. Teraz nechcem nikoho ponížiť, len Vás prosím aby ste mi dali unban. Nemusíte mi veriť ale aspoň mi prosím dajte unban. Ďakujem.

- KingMasterSK

x 1

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

to že porušují pravidla ostatní vás nijak neomlouvá, vy jste porušil pravidla a vy jste byl potrestán dle pravidel. Žádost o unban zamítám,

Před 3 lety