Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Anticheat na minihrách
Článek napsal KubinoSK

Dobrý deň,

cením že sa Trenend snaží o pridanie anticheatu, avšak v momentálnej forme je nepoužiteľný. Každú piatu hru má (nielen) so mnou anticheat nejaké problémy. Taktiež správy, ktoré dostanete po vyhodení z hry sú nepoužiteľné, lebo ani neviem čo som spravil zle. Tu je zoznam vecí za ktoré sa dá neprávom kicknúť:

1. Klikol som s nejakom kúleznou húlkou a pritom som skočil, a dostal som instatný kick.

2. Keď sme bojovali 3ja hráči na mide, tak jeden začal pokládať bloky a zhodou okolností ich položil pod mňa. Hneď zmizli, ale mňa to začalo lagbackovať vo vzduchu a kicklo ma to aj s tým, že ma niekto nahlásil. Taktiež ma to kicklo za fast clicks, pričom som v tej dobe ani neklikal. fotka. Toto sa deje aj napríklad na The Pite, kde môžete dostať ban na držanie pravého tlačítka na myške a ničenie bloku.

3. FastClicks - asi najhoršia vec v anticheatu. Fast Clicks hackerom nič nezabráni, Rýchle klikanie sa využíva prevažne na redukciu knockbacku (hackery majú antiknockback a iné velocity hacky) a na dávanie comba (hackery majú KA a reach). Taktiež väčšina klientov ma v dnešnej dobe max cps nastavenia, ktorá totálne nulujú efekt FastClicks. Jediné čo to robí je, že kazí hranie legit hráčom. Jedinou obranou z hľadiska dobrého hráča je taktiež si nainštalovať mód ktorý má možnosť si nastaviť max cps. Takéto módy však obsahujú veľakrát autoclickery a tým pádom mojou jedinou prevenciou proti neoprávnenému banu je stiahnuť si zakázané modifikácie. Taktiež stojí za zmienku že na žiadnom inom servery nemajú so mnou problém za fast clicks/autoclicker, teda sa jednoznačne jedná o nedostatok TE anticheatu

x 2

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

anticheat se snažíme vylepšovat jak jen to jde.

Před 3 lety