Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Odbanováno Žiadosť o unban
Článek napsal WhitClay

Nick: WhitClay

Banujúci: ForeverNobody

Platforma: Váš server

Dôvod: Zneužívanie bugu

Dobrý deň cca pred 4dňami som objavil váš server no nemal som čas na ňom hrať potom som zabudol heslo a Leyji ma odregistrovala. No potom keď som chvíľu hral na vašom servery tak to bolo v pohode no potom som šiel na cca 1hodinu preč a dostal som IP perma ban. Nemal som ako zneužívať bug pretože neviem ako ani som nemal na to čas ani ma to nezaujíma. Ďakujem za odpoveď. Clay

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý den,

bohužel nevím co se tam odehrálo, proto si budete muset počkat na vyjádření H. Helpera @ForeverNobody

Před 5 lety

Dobrý den,

vaší dynamickou IP adresu jsme vám odbanovali. 

přeji hezký den

s pozdravem 

ForeverNobody

Před 5 lety

Bylo mi sděleno, že máte pravděpodobně IP adresu, kterou má zároveň někdo jiný ověřila jsem si ji a došla jsem k závěru, že tomu tak opravdu je, proto vám byl udělen unban. Omlouváme se za nepříjemnosti tímto způsobené, bohužel tak funguje přidělování IP adres u většiny poskytovatelů internetu, v případě, že byste se proti tomu chtěl nějak bránit a mít jinou IP adresu, můžete kontaktovat poskytovatele internetu a dát mu vědět o této problematice, IP vám určitě bezplatně změní. Pokud byste chtěl IP adresu jen a jen pro sebe, většinou u toho bývá nějaký menší poplatek.

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety