rád bych se zeptal na důvod odstranění perku (šance na odzbrojení)
byl odstraněn poté co můj kamarad odzbrojil člověka na /res tp pvp
(ani jeden z nás tu rezidenci nevlastní a chodíme tam pro zábavu)
člověk který vytvořil danou residenci nastavil noitem pick-up
odzbrojení je perk určený pro rozvinutí pvp a né na okrádání má umožnit člověku beze zbraně dostat výhodu i s tim minimem co má dokáže rozvinout pvp system na jinou ůroven a pořád dává protivníkovi šanci dostat svou zbran zpět.
pokud někdo v residenci vypne item pickup neni to jen pokus o okrádáni jednim způsobem který umí item vyhodit ale o způobení ztráty itemu který se stejně despawne.
Šance na odzbrojení je 0.0333% za lvl a což je příliš málá šance na to aby se dal použít jako stroj na okradení.
Mcmmo levely jsou na serveru upravené tak že místo max lvl 1000 ho mají hráči neomezený což umožnuje pay-to-win systém kde ten kdo si koupí 100 legendary beden a padnemu aspon 2000 kreditů zabije kohokoliv na 1hit. příklad (lukork) lvl 8000+ na meči nemožné číslo podlě mě
Pokud má druhá strana také neozbrojený na vysokém levelu dostává schopnost iron grip což mu umožnuje imunitu na odzbrojení přesněji 0.1% v porovnání na levelu 145: 14.5%/4.8285% což dělá odzbrojení skoro nemožné. Dřív než se dostanete na 50hitů tak protívník zemře.
pokud máte lvl 145 (jako můj spoluhráč) tak je vaše přibližná šance na odzbrojení tak malá že se s ní nedá ani v boji počítat ale když se povede jednou za 30 je to ůplně nová situce na kterou neni ani jedna strana připravena.
Chtěl bych prosím požádat o navrácení šance na odzbrojení a zakázáni /res set itempickup f. A o nastavení maximálního mcmmo levelu na 1000 tak jak je to v pluginu záměrně nastaveno v pluginu.
unarmed % a schopnosti na wiki : https://mcmmo.fandom.com/wiki/Unarmed