Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto žádost o unban+ zpráva pro PepaRak198279
Článek napsal Bella_Kawaii

Nick / Jméno na serveru: Bella_Kawaii
(Člen A-Teamu který udelil ban: PepaRak198279 )
Platforma: Minecraft
Dôvod banu: Scam v ah

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Teď už vím že jsem měla to sf nefunkční proto píšu už po 3. vám jsem psala že jsem o tom nevěděla kdybych to věděla neprodám to nejsem idiot a bezmozek bohužel mojí chybou jsem se nekoukla a dala to do ah  já to takhle koupila a druhý den jsem to hned dala do aukce ale nepoužívala jsem to proto jsem nezjistila že to není funkční píšu už po 3 a jsem mírně naštvaná protože se to snažím už dva dny někomu vysvětlit ale nikoho to nezajímá holt zkurvená hra je hra a asi lidi kteří jí hrajou nesmí chybovat protože A team je nejdokonalejší a chyby nedělají kdybych někoho chtěla okrást přijmu trest a počkám si ale já jsem to neudělala schválně a to mě štve nejvíc to vy nechcete slyšet prostě toho člověka pošlete do hajzlu a drž hubu ale že ten člověk server podporuje a stane se mu taková věc tak prostě ho odhodíte na 10 dní jak hadr a on zase přijde hezký tleskám aspoň trochu slušnosti a odepsat se sluší to bych pak tady jak debil nemusela psát po 3. A TEAM na TrenEndu by si měl uvědomit že jsme lidi a ne stroje a že se občas může stát nějaká chyba za kterou nemužeme. 

Díky Bella.

x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, trest jste dostal právem, hraním na našem serveru souhlasíte s pravidly a jejich neznalost vás neomlouvá. Důkaz máte u trestu. Přeji veselé Vánoce plné pohody a klidu, hodně štěstí, zdraví a dárků. 

x 1
Před 4 lety