Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Modernizace
Článek napsal XuteBox

Dobrý den,

jsem rád že proběhla modernizace, ale stala se mi teď jedna věc, která se mi před modernizací nestávala. Byl menší lag serveru a vzal jsem si shulker box ze své chestky. Pak jsem otevřel jinou chestku a vzal si z ní 1 orandžové barvivo abych ten shulker box obarvil (měl jsem těch barviv 6), jenže ten shulker box zmizel, tak jsem otevřel opět chestku se shulker boxy a samozřejmě že tam byl, tohle se stávalo běžně. Jenže po otevření chestky se shulker boxy mi zmizelo mé jedno barvivo, tak jsem otevřel chestku s barvivem, ale nebylo tam ani jedno z těch šesti. Nijak jsem to neřešil, jenže pak se mi stala jedna o mnoho nepříjemnější věc. Šel jsem do automatu na votekey, vybrat votekey které jse si vydělal, ale jakmile jsem všech pět vydělaných votekey vzal a zavřel chestku, tak zmizeli. Nebyly ani v chestce ani v mém inventáři. NETRVÁM na navrácení votekey, jen informuji omožném bugu a prosím o pokus bug opravit. Zase jsem zapomněl napsat, že vše se odehrávalo na survivalu :D.

XuteBox

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

dávali jsme dostatečně předem vědět a oznamovali jsme cca každý týden po dobu 1 měsíce, že se určité předměty finální fází modernizace smažou, mezi nimi patří i staré vote keye. Nyní nemáte nárok na vráceni.

Před 3 lety