Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Unban
Článek napsal Sofistis

Jméno hráče: kakabus

Banující: Ethxrnity

Platforma: global

Důvod banu : nepovolené modifikace

Ahoj, je to tady zase... bezdůvodně dostanu ban za modifikace i bez jediného důkazu.... panu helperovi stačilo jen aby mě někdo nahlásil on nemusel ani ověřovat a hnedka je mu jasný že hráč má modifikace ... gratuluju... šel sem tedy na svoje Origo kde sem dostal taky ban ale pozor.... na warez účet sem dostal 7 dní za nepovolené modifikace u kterých nemá jediněj důkaz co sem vlastně měl.... a na origo dostanu 14 dni za obcházení banu.... toto pan helper nejvic rozsekal jak mu ty bany dávají smysl no... ale chápu neřeší a prostě jen bez mozku banuje cokoliv co mu někdo nahlásí a dny si hází jak chce.... smutný no... a prosím napište sem zase něco o tom jak mi budete chtít prohledavat počítač atp... nevim kde žijete ale nenechám si nejaký děcka co banujou jak si chtějí aby se mi hrabali v počítači a chodili kamkoliv kam nebudu třeba aby vůbec chtěli.... dnešní lidi mají v pc/mobilu soukromé věci a nevim kde žijete aby jste se někomu hrabali v počítači....

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

Helper je vždy povinen hráče po nahlášení sledovat, zda nepoužívá nějaké nepovolené modifikace, u vás si byl pravděpodobně jistý, tudíž vám udělil ban správně dle banovací tabulky. Vy jste ban však nerespektoval a místo toho, abyste požádal o unban, jste na server přišel za svůj druhý účet, který vám Ethxrnity pravděpodobně zabanoval na 2x delší dobu, též dle banovací tabulky. Pokud si myslíte, že Helper jednal proti pravidlům, banovací tabulce (neveřejná), či uděluje bany "jen tak", nepište to do žádosti o unban, ale do rubriky "Nahlašování hráčů". Pokud chcete docílit unbanu, bude nutné si s vámi domluvit schůzku na teamspeak nebo discord serveru a nainstalováním jednoho programu a kompletním prohledáním složky minecraftu potvrdit vaši nevinu. V tomto okamžiku se unban žádost zamítá. Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne.

Před 4 lety