Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto 28.11
Článek napsal grodi123456_4

Leyji. Mám otázku na Vás a na celý ATEAM . PRečo sa mi nikto od 28.11.2020 po uplynutí 72 hodin smazal Ticket to je 1. vec a ta 2. vec je ta prečo mi na nu nikto neodpovedal hlavne že ste bola Pripojená na Discord serveru Trenend?

To tak dávate pozor kto čo robí? $$ hlavné.

https://www.facebook.com/permorado.permos/ <--------- tu máte dôkazy ak ste si nevšimla.

a povedzte mi cez čo VáM MôžEM POSLAŤ logy.

A nehovrte MI žE SOM VAM NEPOSLAL žIADNE DôKAZY/MATERIAL VšETKO JE NA  FACEBOOKU A LOGY VáM POšLEM IBA MI POVEDZTE CEZ čO TO CHCETE POSLAŤ.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zde posílám vzor jak máš hráče nahlásit a jak má tvůj příspěvek vypadat:

Nick hráče, který porušil pravidla: (to je jméno hráče, který porušuje pravidlo)
Pravidlo, které hráč porušil: (to je to pravidlo, které porušil)
Platforma: (Minecraft, Fórum atd.)
Důkaz: (musí obsahovat datum a čas pořízení) (to je fotečka videjko toho jak daný hráč to pravidlo porušuje)

Případné upřesnění nahlášení hráče: (srdceryvné upřesnění jak moc ten hráč porušuje to pravidlo, do detailu samozřejmě)
P.S: tvoje fotka je neplatná - aby ji někdo mohl otevřít, musel by mít tvůj počítač, příště foto nahraj na např. ctrlv.cz

Pokud nebudeš dodržovat tento vzor, je 99% šance, že ti to A-team zamítne

S pozdravem
WifiCZ

Scamming Scammers and snitching them is my passion

Před 4 lety

Wifi to nepíšem tebe ale Paní Leyji Tieto veci ktoré tu píšeš su dole pod tým.

A toto nieje nahlasenie hráča.

Když ti na něj Leyji neodpověděla tak to asi byl zbytečný ticket

Před 4 lety

víš že nejsi jediný kdo má s něčím problém? nemusíš brečet že ti neodpoví :)

x 1
Před 4 lety

Ale taký problém nemáš ako ja že ti AT nevie pomôcť :-D napišeš na Ticket jak kkt a nikto ti neodpovie. AT mal 72 hodín na to mi odpovedať a nikto mi neodpovie? AT je neschopný. nevie z ničím pomôcť a keď si myslíš že pláčem poď na DC :).

A teraz tu zomňa robia dajakeho kokota ktorý je retard... Ako sorry, ale 72 hodín na odpoveď a nikto nič to je smutné...

Hlavné je to že majú plnú peňaženku €€€. ale nevedia napísať /co inspect a pomôcť Server je pohoda ale A-Team je uplne na hovno [ nehovorím o tých ktorý su v AT pohodári Najrozumnejšia tu bola Kelianka ale zbytok 0 bodou. Môj názor nezmeníte [samozrejme tých ktorých nepoznám myslím tím AT to je iné ].  Bezvýznamný .

#2 Ďakujem za vašu a celoateamovu NESCHOPNOSŤ.

A pre Vás decká čo tu píšete: "Ak máte s niečim problém na DC môžem isť kedykoľvek"

By som Vás decká chcel vidieť, keby sa Vás stalo to čo mne.

Zamítám z důvodu dupetopicu a spamu.

Před 4 lety