Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Perma ban nerávem
Článek napsal KUBASTIA

Nick na serveru: KUBASTIA

Člen A-Teamu který udelil ban: xXxDaWexXx (není, ani člen A- teamu)

Platforma: Minecraft

Důvod banu: Obcházení banu a šíření bugu

Vaše vyjádření: Asi před měsícem jsme hráli s bratrancem na vašem serveru ThePit, jelikož se nám sekala wifi, tak se nám to někdy zastavilo, po nějaké době hraní bratrancovi console udělila ban za speed, bratranec nic nepoužíval, poté jsem si neuvědomil, že jsme na stejné IP, takže mi to hodí ban také, ale druhý den jsme hráli, ale i kdyby bratranec měl hacky, tak já dostal obcházení banu neprávem, nejsem ta samá osoba, zkuste se kouknout třeba do logu, kde určitě budete mít, že jsme se s bratrancem zabili, ani team jsem nedodržovali. Když jsem přijel od mých prarodičů, tak jsem se učil po 5 dnech jsem si šel zahrát Trenend, ale vyskočil mi ban, přikládám foto https://ctrlv.cz/gOjb jak je možné, že mi ban udělil někdo, kdo není na Admin Team tabulce, datum také neodpovídá, naposledy jsem hrál přibližně 20.11.2020. Ještě bych rád věděl, co jsem šířil, žádný bug jsem nezneužíval, na serveru jsem byl spokojen, proto jsem nic neporušoval. Děkuji za váš drahocený čas.

x 3
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, trest jste dostal právem, hraním na našem serveru souhlasíte s pravidly a jejich neznalost vás neomlouvá. Přeji hezký večer.

x 1
Před 4 lety