Opravdu je to až tak broken? Zlaté chest shopy.
Už jsem udělal topic, kde jsem psal že mi nejde + - 6 HS ale teď už nejde žádný. ???
Opravte to co nejdříve jinak leavuju tenhle server a hezky o něm asi fakt mluvit nebudu.
Zowix
Opravdu je to až tak broken? Zlaté chest shopy.
Už jsem udělal topic, kde jsem psal že mi nejde + - 6 HS ale teď už nejde žádný. ???
Opravte to co nejdříve jinak leavuju tenhle server a hezky o něm asi fakt mluvit nebudu.
Zowix
Ztráta:
2x ultra pickaxe
7x ultra axe
4x ultra shovel
2x ultra bow
1000x kosti
1000x šípy
162x diamond blok
964x diamond ore
300x emerald blok (nejsem si jistý + - 100)
1000x emerald ore
800x iron ingot
1000x uhlí
thx
+ mám na resce položených 2x maximální počet shopu a ani jeden nejde znicit.
Dobrý deň.
/ Hs sa na natrošku zrušili.
Inak dodaj im dôkaz že si tie vecí mal
Prajem zbytok krásneho dňa.
Dobrý den,
jak jsem již zmínila v changelogu, hráčské shopy se na malou chvíli uplně vypnuly. Důvod? Ano, ten jsem tam taky psala, jde o to, že se některé shopy bugnuly tak, že z nich šlo brát itemy zdarma. Naše chyba to není, vývojáři pluginu momentálně pracují na opravě. No k těm vašim zlatým chestshopům :D, měli jsme je tady, a zlaté rozhodně nejsou, pár hráčů vědělo, jak si pomocí nich krásně nabugovat věci, peníze apod. Takže co je podle vás lepší, dočasne nefunčkní hráčské shopy, nebo rozbitá ekonomika, drasticky lagující server a wipy každý měsíc kvůli tomu, že nějaký "bugger" rozdal tisíce stacků spawnerů?
Ještě sem připíšu to, co jsem psala do changelogu.
Jakmile se plugin opraví, veškeré shopy budou nadále fungovat, data máme stále uložená, tudíž vám nic nezmizne, pokud však ty nefunčkní hráčské shopy nebudete zběsile rozbíjet protože vám nefungují a nečtete changelogy. Pokud jste tak již učinil, je mi líto, vaše věci vám nemáme bez důkazu jak navrátit. Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne.
Chestshopy fungují i na spoustě jiných serverů stačilo by chtít. A ekonomiku stejně máte rozbitou. Stačí mít vysoký level dolování. Pak jenom ničit a pokládat drahá orečka. Při vysokém levelu padá skoro pokaždé více oreček, takže jsem si za pár minut vydělal 70.000$ ze 150$ :) Kdyby tomu někdo dal pár hodin, má vystaráno.
Jak bylo zmíněno, hráčské shopy jsou dočasně nedostupné. Byli bychom rádi za Vaši trpělivost. Vlákno uzavírám.