Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Prosím o jakýkoli Rank
Článek napsal PAVLIKOPEC

Zdravým, jmenuju se Pavel a všichni moji kámoši mají nějaký rank :(. Chtěl bych ho taky ale moji rodiče mi ho nechtějí koupit prý je to zbytečné, což já si nemyslím. myslím si že Trenend je skvělí servr. Proto bych žádal nějaký jakykoliv Rank klidně ať jsem na spodu v Tabu nebo něco hlavně ať mám vedle jména nějaký znak nebo tak jako třeba elit nebo legend. :(

Nick: PAVLIKOPEC

Děkuju

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

To ti asi nevyjde :D 

Před 4 lety

PAVLIKOVEC

Pokud si rank nemůžeš koupit sám, zkus si ho kopit třeba za Money někde, případně za tokeny.

-FasonCZ

Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist.

Před 4 lety

Dobrý den,

ranky zdarma jen tak nerozdáváme, ale stále je tu možnost, jak byste mohl rank získat zdarma. Jedna z možností je se umístit na konci každého měsíce na prvních 3 místech v /sv top, za první 3 místa rozdáváme totiž giftcardy do našeho storu, za které si můžete zakoupit jakýkoliv rank, tokeny, crates, ... 

Další možnost je sbírání úlomků klíčů v adventním kalendáří, z 9 těchto úlomků lze získat jeden plnohodnotný klíč, který slouží k otevření X-MAS Crate. Pokud budete mít štěstí, můžete v této crate vyhrát Overlord rank na 30 dní.

Před 4 lety