Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno FeedBack
Článek napsal XuteBox

Dobrý den, píši můj osobní názor na Trenend.

Trenend je dle mého názoru takový průměrný server na kterém se toho dá hoooodně ale zlepšit. Hlavní problémy jsou lagy severu. Již několikrát jsem musel odejít z trenendu protože strašně lagoval a nedalo se tam hrát. Lagy se naštěstí už řeší a prý by mezi tímto a příštím týdnem měla proběhnout modernizace serveru, za což jsem rád. Další velký problém který mají i ostatní hráči je A-Team. Někteří hepeři a admini jsou nejspíš v pohodě, ale docela mě štve, že když jsem napsal do chyb serveru dotazy, tak majitelka odepsala, že to nepatří do sekce chyby a bugy a neodpověděla na mé dotazy ani nenapsala kam to mám napsat. Když jsem to napsal do zpětné vazby tak napsala to samé, akorát konečně napsala kam to mám napsat. Já kdybych byl helper, tak napíši odpovědi na dotazy a pod to napíši kam to má hráč napsat příště, že ať to nepíše prostě sem. Pak mám špatné zkušenosti s helperem PepaRak. Dobře jednou mi resetoval resku když mi ji rozgriefovali dva nejmenovaní hráči za což jsem mu mega vděčný, ale asi před týdnem jsem napsal do nahlašování hráčů příspěvěk, že mi týpek dal tpa kill. Napsal jsem že mám důkazy že to byl on tak ať mě kontaktuje na discordu. Do příspěvku jsem dal screenshot z videa které jsem udělal v replay módu, ale nešlo tam vidět datum nahrání. Kvůli tomu mi napsal že to nahlášení nesplňuje pravidlo č. 23 a příspěvek označil jako zamítnutý. Kdyby alespoň napsal ať mu pošlu screenshot kdy bylo video natočeno atd. ale on to uzavřel a nekontaktoval mě. Vidím všude že si na něj někdo stěžuje a ani se nedivím, když má takový přístup k věcem. Dále bych přidal nějaký způsob jak si mohou lehce něco málo vydělat i začátečníci atd. Kdesi jsem četl že to vše se chystá se slibovanou modernizací, tak doufám že vyjde co nejdříve. Také mi přijde na hlavu, že se automaticky zamítají příspěvk, které nejsou napsané podle předpisů. Nový hráči to třeba nevědí a vy jim to zamítnete? To mi nepřijde jako dobrý způsob řešení. Já bych se jich zeptal na to jaký používají klient atd prostě to co je v předpisech na napsání příspěvku a pak se pokusil vyřešit ten probém a napsal jim kde ty předpisy najdou ať to pro příště píší podle toho, protože ani nemusí vědět kde to najdou nebo co to je. Musíte počítat s tím, že na serveru hrají malé děti, které neumí třeba ani moc s počítačem nebo tak, takže třeba by ty předpisy nenašly.

Omlouvám se za gramatické chyby

XuteBox

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Ty si napsal: Dále bych přidal nějaký způsob jak si mohou lehce něco málo vydělat i začátečníci atd.

Vždyť se dá jednoduše vydělat na všech serverech. Stačí prodávat vote key, nebo otevírat crates. A ještě jsou na Sacredu, a Dawnu Pinaty.
Nebo na Dawnu, farmit a prodávat mobcoiny . A ještě když zahlasuješ, tak dostaneš na Planet a Survivalu, 1k$
A modernizace proběhla na všech serverech, kromě survivalu
Vždycky, před tím, než vytvoříš článek si můžeš přečíst Vzor

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

1. Ano, ale dost lidí stále neví jak získat Votekey. Také neví jak něco farmit atd. Bavím se hlavně o survivalu. 2. MUSÍŠ si přečíst vzor a podle něj to napsat jinak to automaticky zamítnou a ani si to nepřečtou, což mi přijde jako kravina.

Před 3 lety

Dobrý den,

záseky jsou bohužel při tak velkých počtech hráčů pochopitelné, každopádně každý den se snažíme tu situaci zlepšovat, Minecraft je však velmi špatně optimalizovaný, což nám neumožňuje ani updaty na novější verze, snad se někdy dočkáme nějakých optimalizací. Co se týče zamítání příspěvků, které nejsou podle vzoru... zamítáme je proto, aby zde byl pořádek a neobjevovaly či nerozvíjely se tu diskuze tam, kde to nepatří. Vzor vidíte ihned při kliku na kategorii, taktéž nevidím problém ve vytvoření nového dalšího threadu podle vzoru, když vám předchozí jednou zamítneme.

Z mé strany vidím práci a celkově chování Helpera Peparak velice kladně, jedná správně podle systému. Pokud jste neměl v nahrávce viditelný datum a čas, defacto jste porušil pravidla a tím pádem je důkaz neplatný.

Do začátku, si myslím, by určitě nemělo být jednoduché získat peníze, protože by to dané hráče rychle odradilo, i tak si myslím, že by získávání peněz mohlo být ještě daleko složitější.

 

Na závěr vám chceme poděkovat za zpětnou vazbu a doufáme, že s námi strávíte ještě spoustu času, velice si toho vážíme.

x 1

Před 3 lety