Nick / Jméno na serveru: mehehehe
Člen A-Teamu který udelil ban: PepaRak198279
Platforma: Minecraft skyblock sacred
Dôvod banu: Nepovolená modifikácia AC
Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Akoze uprimne som sklamany ak niekto toto: CtrlV.tv | Nejrychlejší screen record online považuje za dokaz tak je to naozaj smutné. Poprosim niekozo ineko aby riesil tento ban nie PepaRak198279. Opišem vám situáciu z mojho pohladu... Chcel som vyskusat kolko sa dá najviac co najrychlejsie zarobit tak som si dal do farmi nove voidky zapol som si void chest boost money boost zapol som si spotky na 30minut. Popri tom som obedoval vzhladom na to ze bol cas obeda. Este predým ako tam prisiel on tak sa mi 3 ktáz rozbil vozik a uz ma to naozaj nebavilo si tam stále davat novy no a ja som si aj velmi dobre vsimol ze som sa zastavil ale som zvyknuty ze ma zastavia ludia ktory tam maju voidku a chcu ist farmit tak sa tam portnu pridu k voziku zastavia mi ho a potom riesime ci mozu ist farmit alebo nie. Takze som bol uprimne neuveritelne zmeteny ked sa mi zastavil vozik a pritom tam nikto nebol a hnevalo ma to lebo som vtedy zarabal menej a ano pozeral som sa na obrazovku ako stojim na nieste a bucham na jednim nieste ale ako prepcte naozaj sa mi nechcelo v sekunde zareagovat a pohnut sa aby vozik isiel dalej. Pride mi tento dokaz ako dost chaby a oprimne aj taky sposom overovania ci niekto pri pocitaci je alebo nie. Stále nechápem preo proste a jednoducho nejskor nemoste napisat tomu dotycnemu do /msg naozaj tommu neviem pochopit. Jeden z vas (modov) to tak robi je to super a este sme sa napostedy pri tom aj zasmiali tedada ja minymálne... Ok portnutie na ine miesto beriem može byt tiež ale stále mi to pride nelogické.
A v poslednej rade neveim naozaj ci si naozaj niekto mylsi ze ked mam nieco okolo 170B tak mam za potrebu AC a pri tom nebit na pocitaci ja to naozaj nepotrebujem len ako hovorim chcel som vyskusat kolko sa da zarobit. (o tom ze sa potom resetoval server a mne sa zrusil money boost radsej ani nehovorim takze som ajtak nic neotestoval).