Zdravím tímto bych chtěl nehlásit celkem rozsáhlí předmet který jsou nabugované, Jsou to LVL 75 max tt sekera tyto sekery jsou uplně stejné..
sekery vlastní hrači př. FirsT69,xLegit,DOMINIKCZ [já] , ImSlower_Cz, a další...
Podle inforamcí všeho by je měl bugovat hráč jménem markus228 toto není žádne obvinění jen doměnka...
Třeba hráč FirsT69 jich vlastní asi 10+ ,
Platforma mc.trenend.eu [skyblock scared]
myslím si že asi ktomu to nepotřebujete muj klient + mužu doložit více seker prodávaných v /ah a jednu mám u sebe
foto sekery : file:///C:/Users/Asus/Desktop/MC.TRENEND.EU.png
tady ještě chat od koho má ty sekery ImSlower_Cz který je prodal mě,xLegit ... takže file:///C:/Users/Asus/Desktop/markus.png Video více seker v ah : https://uloz.to/tam/e842cca1-7fe6-47ca-8d43-e5f5d311e452
tento článek slouží i jako nahlášeni bugu+nahlášení hrače
Tento bug se mi taky nedávno stal a to takoví že mě někdo zabil v pvp a měl jsem svaty svitek a ten meč jsem měl 2x jednou ze svatym svitkem a jenou bez podle mě tento bug zpočívám v tom že má někdo ce enchant že vám po nějakým hitu vypadne sword ale musí vás u toho zabít takže nějako takhle :
Já mám někomu vyrazím meč za svím mečem myslím že něco takového je ,.... sword vypadne pujdu k němu k blízkosti on mě zabije a vemu ten meč co vypadl a ten co mi zustal po smrti myslím si že by to takhle nějak mělo fungovat....
bug by šel opravit jednoše a to tak že na Tinker tool věci by fungoval soubound a na tinker tool věci by nešel dát svaty svitek a jen na obyč meče... nebo prostě jen odstranit svaty svitek....
kdyby jste chtěli něco doplnit napište :)
přeji hezký den dominikcz