Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto BUGLE MAX TT SEKERY
Článek napsal DOMINIKCZ

Zdravím tímto bych chtěl nehlásit celkem rozsáhlí předmet který jsou nabugované, Jsou to LVL 75 max tt sekera tyto sekery jsou uplně stejné..

sekery vlastní hrači př. FirsT69,xLegit,DOMINIKCZ [já] , ImSlower_Cz, a další...

Podle inforamcí všeho by je měl bugovat hráč jménem markus228 toto není žádne obvinění jen doměnka...

Třeba hráč FirsT69 jich vlastní asi 10+ ,

Platforma mc.trenend.eu [skyblock scared]

myslím si že asi ktomu to nepotřebujete muj klient + mužu doložit více seker prodávaných v /ah a jednu mám u sebe 

foto sekery : file:///C:/Users/Asus/Desktop/MC.TRENEND.EU.png

tady ještě chat od koho má ty sekery ImSlower_Cz který je prodal mě,xLegit ... takže  file:///C:/Users/Asus/Desktop/markus.png Video více seker v ah : https://uloz.to/tam/e842cca1-7fe6-47ca-8d43-e5f5d311e452

tento článek slouží i jako nahlášeni bugu+nahlášení hrače

Tento bug se mi taky nedávno stal a to takoví že mě někdo zabil v pvp a měl jsem svaty svitek a ten meč jsem měl 2x jednou ze svatym svitkem a jenou bez podle mě tento bug zpočívám v tom že má někdo ce enchant že vám po nějakým hitu vypadne sword ale musí vás u toho zabít takže nějako takhle :

Já mám někomu vyrazím meč za svím mečem myslím že něco takového je ,.... sword vypadne  pujdu k němu k blízkosti on mě zabije a vemu ten meč co vypadl a ten co mi zustal po smrti myslím si že by to takhle nějak mělo fungovat....

bug by šel opravit jednoše a to tak že na Tinker tool věci by fungoval soubound a na tinker tool věci by nešel dát svaty svitek a jen na obyč meče... nebo prostě jen odstranit svaty svitek....

kdyby jste chtěli něco doplnit napište :)

přeji hezký den dominikcz

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Tuto sekeru už již nevlastním kvuli tomu že mi spadla někam kam se nedá vlízt a na jinek isu.... a omyle jsem ji vyhodil jinak screen té sekery je

Před 4 lety

a ještě se omlouvám za chyby v textu :D

Před 4 lety

Jasně, jak jsem já mohl vědět že je dupla? Já jí koupil v /ah za 2,000,000,000

Vyhulenec

Před 4 lety

dálé dokládám další dukaz že tutu sekeru Má od hrače jménem : TwizzBee který to prodal markusovi228 který to buguje

a koupil ji za dost velkou cenu a to 12.5B od Twizzbee což je dost neboli tt sekery a meče max se prodávají do 2B

file:///C:/Users/Asus/Desktop/dkndwjdwnd.png

Takže abych to celé svrhnul Hráč TwizzBee měl max tt sekeru a koupil ji markus228 který jí dale nadupoval a prodával dalším lidem 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Bohužel žádný odkas nejde rozkliknout takže zkopírujte prosím a dejte do google nebo prohlížeč který používáte

Před 4 lety

Dobrý den,

nahlášení nevyhovuje vzoru, zamítám.

Před 4 lety