Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban
Článek napsal MedvidekPo

Nick na serveru: MedvidekPo

Peparak198279

Minecraft Server

Multi Acc

Dobré ráno, Já a můj bratr ArdaRGY_ jsme dostali ban za multi acc, ano máme stejnou ip, ale zmiňovaný peparak198279 má video, jak já se nehýbu a ArdaRGY_ se expí, vysvětlení: v ruce jsem držel slimefun guide a díval se do něj, ArdaRGY_ se expil aby si ve slimefun guide mohl něco odemknout, já se díval v slimefun guide jak se craftí elytra, toť vše, pokud nám nevěříte, dejte nám unban a můžeme Vám dokázat že nemám dva účty. Prosím nechci žádnou odpoveď že neznalost pravidel neomlouvá atd. chci normální vysvětlení, nemohu za to že s bráchou máme stejné ip adresy, jen jsme si chtěly zahrát a dostali jsme ban, máme tam nahráno hodně hodin.. Prosím když mi dáš Zamítnuto tak mi napiš co by jsi dělal na mém místě, děkuji přeji pěkkný den.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, trest jste dostal právem, hraním na našem serveru souhlasíte s pravidly a jejich neznalost vás neomlouvá. Trest jste dostal za multi acc, důkaz máte u trestu. Nezakládejte si stejný článek vícekrát, můžete bejt potrestán i zde na fóru. Přeji hezký večer.

Před 4 lety