Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban
Článek napsal VIP_97

VIP_97

ForeverNobody

Survival

obchádzanie banu

Dobrý deň,

dňa 31.12.2019 som dostal ban za obchádzanie banu, ale cca pred 5 dni (pred tým než som dostal ban za obchádzanie banu) som dostal ban za fly na lobby. Ten mal končiť tak som sa pripojil na MC a na Váš server ale napísalo mi to že ban mám za obchádzanie banu (nevedel som prečo) a dozvedel som sa tiež, že ban je permanentný. Po chvíli premýšľania ma napadlo jek sa to Hohl stať. Mám 2 mladších súrodencov a ich nicky sú VIP_98 a VIP_99 (je to porota, že obaja ich minecraft účty som zakladal ja tak som im dal podobná mená ako mám ja aby sa to dobre pomatovalo). Lenže na vašom MC servera je len 1 lobby a keď sa tam obaja pripojili tak banující (ForeverNobody) bol stále na lobby a asi myslel že som to stále ja a tak som dostal ban za obchádzanie banu ktorý bol permanentný.

Prosím o skrátenie banu na určitú dobu, pretože chybu za fly som si uvedomil a ban mám už od 31.12.2019 (myslím si že to je dosť dlhá doba) a čo sa týka súrodencov tak im môžem starý MC učet vymazať a založiť nový s uplně iným menom.

Ďakujem za pochopenie a za odpoveď VIP_97

x 1
Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý deň. 

Ráz už vaša žiadosť o unban bola zamietnutá. 

Tento krát sa to nezmení pravidlá platia pre každého

Prájem zbytok krásneho dňa. 

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 5 lety