Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Bunkers
Článek napsal capxd

Ahoj, dostal jsem nápad přidat Bunkers. Je to lehká minihra na pochopení, až na ty classy.

 

Krátký popis

 

Bunkers je minihra, která je zaměřena na HCF a Annihilation.

Budete si potřebovat sestavit teamy s kamarády nebo se připojit do hry s hráči. Je to velká zábava pokud si chcete zahrát s kamarády proti sobě. Ve hře jsou 4 týmy po 4 lidech (16 lidí), z toho každý team má svoje území. V každém území je base s fence gaty, aby se nepřátelé nedostali dovnitř.

 

Princip Hry

 

Princip hry je opravdu jednoduchý. V každém území se náchází důl s ores - Coal, Iron, Gold. Uprostřed mapy v podzemí se nachází diamanty a emeraldy. Úkolem hry je natěžit co nejvíce ores, prodat je v shopu a nakoupit si potřebné vybavení.

 

Shopy

 

Shopy jsou celkově 3. 

První shop je na prodávání ores (Coal, Iron, Gold, Diamond, Emerald)

Druhý shop je na nakupování blocků, lepších krumpáčů, armoru, perel a vybavení

Třetí shop je na nakupování potionů (Heal, Speed, Fire Resistance, Invis, Debuffs)

 

Classy

 

Jelikož jsou Bunkers taky trochu jako HCF, tak tu určitě nebudou chybět classy.

 

Bard

Tato classa má full gold armor a má za úkol dávat efekty spoluhráčům.

Max Bard Energy = 120 (pomalu se regeneruje)

 

Strength

= Blaze Powder, pokud ho držíte v ruce dáváte spoluhráčům Strength 1, pokud kliknete pravým tlačítkem dáte spoluhráčům Strength 2 na 5 sekund, to vám ale ubere 50 Bard Energy.

Resistance

= Iron Ingot, pokud ho držíte v ruce dáváte spoluhráčům Resistance 1, pokud kliknete pravým tlačítkem dáte spoluhráčům Resistance 3 na 5 sekund, to vám ale ubere 35 Bard Energy

Regeneration

= Ghast Tear, pokud ho držíte v ruce dávate spoluhráčům Regeneration 1, pokud kliknete pravým tlačítkem dáte spoluhráčům Regeneration 3 na 5 sekund, to vám ale ubere 40 Bard Energy

Speed

= Sugar, pokud ho držíte v ruce dáváte spoluhráčům Speed 2, pokud kliknete pravým tlačítkem dáte spoluhráčům Speed 3 na 5 sekund, to vám ale ubere 30 Bard Energy

Jump Boost

= Feather, pokud ho držíte v ruce dáváte spoluhráčům Jump Boost 1, pokud kliknete pravým tlačítkem dáte spoluhráčům Jump Boost 5 na 5 sekund, to vám ale ubere 35 Bard Energy

 

Rogue

Tato classa má full chain armor a má za úkol back stabbovat.

V inventáři má gold swordy, čím když párkrát hitne nepřítele do zad dá mu to backstab, gold sword se zničí a nepřítelovi ubere 2-5 srdíček. (Dobře se používá na quickdropnutí nepřátelů)

 

Rogue má jako normální efekty pro sebe Speed 3, Jump Boost 2 a Resistance 2. V inventáři má Sugar a Feather, kliknutím na sugar si aplikuje Speed 4 a kliknutím na feather si aplikuje Jump Boost 5. Každý tento efekt má ale cooldown - většinou 30 sekund.

 

Archer

Tato classa má full leather armor a má za úkol archer tagovat.

Pokud archer střelí do nepřítele, dá mu archer tag

Archer Tag = za každý hit který mu kdokoliv dá, ubere o 25% více.

 

Archer má jako normální efekty pro sebe Speed 3 a Resistance 2. V inventáři má Sugar a Feather, kliknutím na sugar si aplikuje Speed 4 a kliknutím na feather si aplikuje Jump Boost 5. Každý tento efekt má ale cooldown - většinou 30 sekund.

 

Koth

 

A je tu ta nejpodstatnější část hry. Po tom, co získáš se svým teamem vybavení a potiony, je čas jít bojovat. Uprostřed mapy je KoTH (King of The Hill) - to znamená, že uprostřed mapy je 5x5 cap zone, ve kterém musí člověk stát po určitý čas aby zvítězil hru. To ale není tak jednoduché, protože tu jsou ostatní teamy které ti v tom musí zabránit. Tedy musíte udržet hráče co capuje (zabírá) KoTH v cap zone. Pokud hráč co capuje vystoupí/jiný hráč ho z cap zone vyhodí tak se čas resetuje.

 

 

Verze v dokumentu - https://docs.google.com/document/d/1wR_xRII5WommMIzj9g675BywAmsU8O9RsorvCu3W5j8/edit?usp=sharing

 

-capxd

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Podobnou minihru pravděpodobně přidávat nebudeme.

Před 3 lety