Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Ban za hacky
Článek napsal Sofistis

Ahoj

Jméno hráče Sofistis

Banující DigesCZ

Platforma HCF

Důvod banu nepovolené modifikace

Můžeš mi říct jak víš že sem se kopal přímo k němu? Máte snad vy nebo on na to jediněj důkaz ? Až mě tedy někdo zabije tak ho nahlasim za vše možný jak měl KA AK atd... a co vy nebude zjišťovat vic a proste mu dáte ban.... a pokud vim minimapa není zakázaná... ale tak hlavně že dáte jen tak ban i když nemáte důkaz a nahlásí mě někdo že sem ho našel v zemi..... nevim jaký by bylo vam aby ti někdo lezl do počítače.... hold by to chtělo aj trochu přemýšlet a ne jen furt banovat... myslíš si že když vidim v chatu jak někdo našel diamanty tak asi vim kde bude ne v zemi... a většina je 100 blocku od baráku... fakt těžký ho najít no.... nejvíc mě ale dostal jak Dupik nahlasil i Ferda15 ale přitom neměl jediněj důkaz tak Ferdo vyvázl bez trestu... ovšem já na Ferda15 měl důkazy takže má ban.... a tady jde vidět spravedlnost jeden dostane ban i bez důkazů a druhej dostane nemáš důkazy nedostane ban.... gratuluji vám.

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý den,

moc nevím co se tam stalo proto žádám @DigesCZ o vyjádření.

Před 5 lety

Samotnej DigesCZ neví ani co se stalo nebo jak to bylo prostě někdo nahlásí že sem v zemi a jen kvůli tomu že si fakt nenechám aby mi někdo lezl do počítače tak dostanu ban že sem ty hacky měl bez jediného důkazu.... najs... 

Před 5 lety

Takže, viděl jsem jak si bojoval ze členem z Nolimitu a ten tvůj dosah na kolik jsi hitoval byl neuvěřitelný. Tak jsem rozhodl, že by jsi měl mít ban.Pokud chceš můžeš dojít na prohlídku PC.

Před 5 lety

A dost lidí tě na TS3 nahlašovalo.

Před 5 lety

Jo aha... tak ty si údajně viděl jak bojujeme dva týmy proti sobě a hnedka si stál i vedle a koukal si ne jak hituju ? Větší pohádku by si tam neměl ? Místo aby si něco přiznal raději vymyslíš takovou kravinu.... gratuluju tvé Inteligence a hele nevím ale jaké by bylo tohe pouštět nějakýho pleba co má MODA do svého pc ? Fakt logicka... takto se to skoro nikde nedělá... ale chápu že prostě nemáte důkazy nic jen z vás padají pohádky a chcete se někomu akorát cpát do počítače...

Před 5 lety

Podle toho že mě někdo nahlásí usoudíš že mám hacky... já taky mohu vzít kámoše a random lidi at nahlasujou někoho kdo mi bude třeba vadit... tomu dotyčnému taky bude vadit aby se mu někdo cpal do pc a dáte mu ban i když nic nemusel mít hmmmm..... hrozně moc zajímavý jak jste na tom

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobře, pokud si myslíš že máš ban neprávem dojdi na TS3 a někdo z Helper-Teamu tě zkontroluje.

Před 5 lety

Zkontroluju já.

Před 5 lety

Tak jo , zde jsem potřeba , hele vysvětlím to tak , jde o to , že když se někomu znelíbíš , tak ban dostaneš, já z Leyji ti o tom můžeme sakra vyprávět , ale musíš to brát tak , že důkaz není někdy ani potřeba, já taky viděl v PvP 3 hráče , co střílí z no PVP zóny a helper tam stál a nic , prostě se s tím smíř a je to 

Ptají se mi , zda se mi vyplatí bojovat 

Ptají se mi , proč to nevzdát 

Ptají se mi , kdo vůbec jsem 

Je to jednoduché , jsem spravedlnost 

toď vše 

Před 5 lety