Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto ban za vyuziti bugu
Článek napsal adamek0912

dneska jsem dostal ban za zneuziti bugu což je trošku pravda ale pozor vydelal jsem si takhle 7mg a není to chyba ale chyba v ekonomice tak když neumite něco udělat a da se to vyuzit jákože prodat to za vice tak je to váš problém a není to bug prostě je to vychytavka ják si vydelat $ prostě jsem prisel ják vydelat 7mg za 2h no 

a bylo mi smazano 14mg no jo ale pulka penez byla poctive vydelana jákože ne uplně poctive ale něco jsem si vydelal a 5k jsem dostaval za hlasovani tudiž jsem dostal takovych 1-2mg za hlasovani to jo ale 4-5mg jsem dsostal jáko darek protože dana hráčka koncila na serveru tak mi dala $ a nejake jestě veci k tomu hrala kdysi davno už planety ják byl jestě stary majitel a rikala že se to uplně zmenilo a že se to cele zkazilo ty planety že už to není prostě ono atd no a jestě dostanu ban ... když ti pisu msg nebo na discord tak mi neumis odpovedet to je velmi teda dobrá komunikace nebo ják to nazvat k hracovi jde ty jen o penize hrace máš v piči kaslu už na to končim jsem zvedavy kdo ti bude hlasovat když jsem hlasoval já za tento mesic 416hlasu myslim že, už nedam ani jeden hlas ják si predtim rikala že na kazdém hracovi ty zalezi takové lež pritom když já ty pisu tak mi ani neumis odpovědet a to hodně hracum co jsem se dozvedel chapu že ti pise hodně hracu jo ale tak nekdy bys mohla odepsat a to když se te ptam slusne na serveru na survivalu v /msg a ty mi neumis ani odpovedet a skaces misto toho na spawnu tak jáko promín ale nezlob se na mě ale tohle fakt ne hele , navic si mi slibila že pridas do /tokenshopu zvyseni limitu goblinu neudělala si to doted predtim jsem ti hlasil chybu na discordu o bugu kterej je na skyblocku a že se da pomoci toho vydelat $ psal jsem to aji neyjimu aji tobě ty si mi na discordu poděkovala ale uběhlo asi 1-2tydny a furt si to neopravila takhle resis bugy na serveru chybi v ekonomice a pak se nemůžes divit že to někdo vyuzije -_- trošku jsem se rozepsal a jsem nastvaný... už se asi nevratim i kdybych dostal unban ale tohle je takové vysvetlení aji a pro lidi co chtěli vedet proč už nehraju na serveru tak vám to tu jestě něco napisu skoncil jsem z mnoha pripadu: asi tak 60% hracu má cheaty :D o to mi nejde jo ale ten AT je dost nahovno :D nekteri lidi jsou v pohodě napriklad xrikyx a jestě to jáké bylo chovaní kě me že strany leyji prostě mi ani neodpovidala i když jsem ji něco napsal do msg skyblock je mrtvéj server planet taky a aji budou mrtvé protože někdo není schopný se o ty servery starat no creative je jákoby taky mrtvé no :D skoro 200h jsem měl nahrano na skyblocku a 168h na survivalu to je 368h za 2mesice skoro což je hodně byl jsem hodně aktivni hráč a hlasoval jsem hodněkrat pro server celkem cca 718 hlasu +- což je dost za 2mesice co jsem nahral nikdo nebude lepší a aktivnejší hráč než jsem byl já nechci se chlubit ano měl by se stydet ale pravě jste prisli o nejlepšího hráče což se tyce hlasovani a aktivni na serveru 

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Unban zamítnut. Zneužil jsi bugu + jsi ještě lhal

Před 5 lety