Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno rady v chate a /vote remind
Článek napsal KubinoSK

1. Nápad: Do chatu by sa pridali rady. Tie by chodili napríklad raz za 5 minút a išla by náhodná rada. Rád bude veľa, neustále sa budú dopĺňať nové

Dôvod: Veľa hráčov sa na fórum chodí pýtať primitívne otázky kvôli neznalosti prvkov servera alebo dostávajú ban kvôli tomu, že nepoznajú pravidlá. Kebyže tieto rady chodili v chate, tak by sa hráči pritom, ako hrajú, aj oboznamovali s pravidlami servera a bolo by oveľa menej žiadostí o unban (=menej práce pre AT). Taktiež, ak príde nové pravidlo, vedela by sa pridať "prioritná rada", ktorá by mala väčšiu šancu, že sa ukáže v chate ako ostatné rady. Aj napríklad teraz ľudia budú dostávať bany za predávanie shulkerov v /ah nie preto, že chcú scamovať, ale preto, že nie sú oboznámení s novými pravidlami. Taktiež by hráči mohli napríklad cez tickety na discorde alebo na fóru podávať nápady na nové rady

2. nápad: auto vote pripomenutie. 

Popis: vedeli by ste si ho zapnúť cez /vote remind (synonymá /remind /voteremind), slúži na to, že Vám automaticky po 2 hodinách vypíše správu, že je čas znova zahlasovať. 

Využitie: Hodí sa to, keďže veľakrát robím niečo, do čoho som zaujatý a zabudnem zahlasovať.

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

návody do chatu pravděpodobně zavádět nebudeme, spoustu hráčů, kteří u nás hrají již dlouho by byli nešťastní, že jim to spamuje chat. Každopádně plánujeme něco jako wiki.trenend.eu, kde budou veškeré návody na jednom místě. Důležité oznámení ohledně shulkerů jsme zde momentálně přidali.

Vote reminder jak popisujete není možný, jelikož například na Czech-Craftu není hlasování každé dvě hodiny, ale každou sudou hodinu, nelze tedy přesně určit, kdy můžete dál hlasovat. Taktéž by byl problém s IP adresami.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety